Graszoden kopen in Geldrop

Geldrop is een plaats in Noord-Brabant, gelegen aan het Eindhovens Kanaal. Het wapen van Geldrop bestaat uit drie harten. Dit komt omdat er van oudsher drie kernen samengesmolten zijn tot het nieuwe dorp: Geldrop, Braakhuizen en Hoog Geldrop. De namen van de verschillende wijken in Geldrop herinneren ook nog aan deze oude kernen. Zo is er een wijk die Braakhuizen-Noord heet en is er een wijk die Zesgehuchten heet, wat de naam van de voormalige gemeente was. Andere wijken zijn Coevering, Gijzenrooi, Skandia en Genoenhuis. Bent u op zoek naar een mooie grasmat voor bij uw huis in Geldrop? Bij ons kunt u online uw gazon bestellen, en wij komen het voor u leveren en leggen. Lees onderaan deze pagina verder voor meer informatie!

Gras bestellen in de Herenveste

Een van de nieuwbouwprojecten van Geldrop is het project Herenveste. Het project combineert wonen met een stedelijk allure met de rust en ontspanning die bij eeen dorp horen. Er zijn elf verschillende typen woningen die gezamenlijk een prettig afwisselend gevelaanzicht geven en aan ieders wensen kunnen voldoen. De woningen zijn gelegen aan het water en er is voldoende groenvoorziening in de wijk. Ook de tuinen van de woningen kunnen voorzien worden van een mooi, groen gazon. En daar kunnen wij u mee helpen! Bestel uw graszoden bij ons en wij komen ze graag leveren en aanleggen.

Gras leveren in de Kasteeltuinen Geldrop

Een ander nieuwbouwproject in Geldrop zijn de Kasteeltuinen. De Kasteeltuinen combineren landelijk wonen in een groene omgeving met de gemakken van grote steden op fietsafstand. Zo kunt u Eindhoven en Helmond met de fiets lekker snel bereiken. Geldrop staat bekend om haar bruisende kern, die op loopafstand is van dit nieuwbouwproject. Door het vele groen binnen dit project is het een oase van rust.

Wandelen op de Strabrechtse heide

De Strabrechtse Heide lijkt op het eerste gezicht een onmetelijke vlakte met vooral struiken en heide. Maar wie verder durft te kijken dan die eerste indruk, ontdekt een hoop prachtige natuur, waaronder bijzondere planten zoals het waterlepeltje en de vleesetende zonnedauw. Het ven wemelt bovendien van de libellensoorten en huisvest nog een scala aan andere beestjes die tijdens een wandeling gespot kunnen worden.

Ontspannen in Sang en Goorkens

Het Sang en Goorkens is een natuurreservaat van 15 hectare groot. Het gebied wisselt diverse bomensoorten af met natte weilanden en broekbos. Er lopen diverse beekjes die allemaal uitmonden in de Goorloop. De gronden waren vroeger gebied van de turfstekers en de boeren, maar tegenwoordig is het gebied een oase van rust waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden.

Klantervaringen in Geldrop

Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22
Klantervaring van Ahmet almis  uit Eindhoven

“Ziet, voelt, ruikt en ligt lekker !”

De graszoden waren mooi op tijd geleverd. Gras is mooi groen Voelt helemaal vers Ruikt naar heerlijke grasveld En na het leggen hebben we heel eventjes erop gelegen Meteen daarna bemest en goed gesproeid Bedankt ! Fam. Almis-Bots Eindhoven

Ahmet almis - Eindhoven - 2019-08-17

Graszoden bezorgen Geldrop

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Geldrop en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Geldrop

Veelgestelde vragen in Geldrop

Hoe snel kunnen graszoden in Geldrop geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Geldrop?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.