Graszoden kopen in Ermelo

Ermelo zowel een plaats als gemeente op de Veluwe. Bovendien behoort het tot de provincie van Gelderland. Met maar liefst 27.000 inwoners is het een gemeente met levendigheid in een bosrijke omgeving. Met een historie dat teruggaat tot de prehistorie, een natuurrijk gebied en mooie huizen is het een ideale locatie om te wonen.

Bent u voor uw woning nog op zoek naar graszoden? Wacht dan niet langer. Met een groot, kwalitatief assortiment kunt u bij ons de beste graszoden kopen. Regelmatig leveren we deze in Ermelo, en dus ook bij u.

Landelijk en ruim wonen in Ermelo

De Hooge Riet

De Hoge Riet wordt ook wel de trots van Ermelo genoemd. Niet gek, want het is een echte droomlocatie. Zo kunt u vanaf terras of tuin uitkijken over uitgestrekte graslanden en eeuwenoude bomen. Bovendien hoort u hier veel vogels, zijn er verschillende kleine diersoorten en kunnen de kinderen overal spelen.

Het mooie aan dit project is de mogelijkheid om in monumentale panden te wonen. Hier heeft u bijvoorbeeld veel ruimte, licht en lucht. Is dat niets voor u? Kies dan voor een van de nieuwbouwwoningen waar u heerlijk kunt ontspannen.

Heeft u hier een nieuwbouwwoning gekocht? Woont u er al? En zoekt u nog graszoden voor in de tuin? Regelmatig bezorgen we graszoden voor zowel monumentale- als nieuwbouw woningen. De graszoden kunt u via de webshop kopen, en dan komen we zo snel mogelijk langs bij u.

Woning kopen bij Garderenseweg te Speuld

Gaat u liever voor landelijk wonen met toch een levendige buurt? Kies dan voor de Garderenseweg te Speuld. Aan de rand van Speuld, in de gemeente Ermelo, wordt hard gebouwd aan vrijstaande woningen. Het heeft een unieke ligging, dicht tegen het buurtschap en heeft dorpse karakteristieken.

Een groot voordeel van deze woningen zijn de tuinen die worden aangelegd. Deze zijn ruim opgezet en grenzen daarnaast aan de agrarische landschappen om Speuld heen. Wanneer u graszoden gaat kopen kan uw tuin hier mooi in meegaan. Zo wordt u in de ochtend heerlijk wakker, trekt de gordijnen open en ziet vervolgens het mooie groen van Ermelo.

Natuur in Ermelo

Leuvenumse Bossen

Ermelo heeft schitterende natuurgebieden, waaronder de Leuvenumse Bossen. Deze bossen zijn extra leuk wanneer u het bezoekt in de herfst. Op dat moment heersen er warme herfstkleuren, met vele heuvels en beekjes. Bovendien is de kans aanwezig dat u hier wild tegenkomt. Zo zijn er onder andere ijsvogels, zwijnen en ook reeën. Een mooie locatie om een keer doorheen te wandelen voor een dag.

Ermelosche Heide

De Ermelosche Heide kunt u het beste bezoeken in augustus tot en met september. Dan is namelijk het heideseizoen en staat dit landschap vol met paarse bloemen. Maar ook in de zomermaanden is het een mooi gebied om doorheen te wandelen. Liever wat actiever? Dan kunt u ook kiezen voor de mountainbike, of een tocht maken met een paard.

Strand Horst

Strand Horst is meer voor de waterliefhebbers. Hier kunt u onder andere kiteboarden. Ook kunt u gerust in duik nemen in het water. Een ideale locatie voor om tot rust te komen, te wandelen, te zwemmen of om de kinderen naartoe te brengen.

Klantervaringen in Ermelo

Klantervaring van Gerard de jong uit Ermelo

“Alles conform afspraak”

Dit is de tweede keer dat ik gras heb besteld. Bij mijn vorige huis was ik ook al zo tevreden. Dus geen twijfel om weer hier te bestellen. Alles op tijd geleverd en het gras groeit fantastisch. Het ligt er nu 5 dagen in.

Gerard de jong - Ermelo - 2020-06-10
Klantervaring van W. s uit Harderwijk.

“Uitstekend bedrijf en goede kwaliteit!”

Uitstekend bedrijf met goede informatie, en goede producten. Wij zijn er zeer blij mee en tevreden over en kunnen nu genieten van onze nieuw aangelegde prachtige gazon.

W. s - Harderwijk. - 2019-09-26

Graszoden bezorgen Ermelo

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Ermelo en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ermelo

Veelgestelde vragen in Ermelo

Hoe snel kunnen graszoden in Ermelo geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ermelo?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.