Graszoden kopen in Epe

Epe is zowel een plek als gemeente van de provincie Gelderland. Met maar liefst 15.500 inwoners is dit dorp eentje met veel gezelligheid terwijl het ook dorpse karakteristieken heeft. Deze combinatie maakt Epe tot een van de leukste dorpen in Nederland om te wonen.

Woont u in Epe? Of wilt u hier snel een huis kopen? Dan is het overwegen van graszoden voor uw voor- en achtertuin een goede optie. Want met graszoden brengt u de landelijke en dorpse sferen terug rondom uw eigen woning. Deze graszoden vindt u terug in ons assortiment. We hebben enkel de beste en meest kwalitatieve graszoden. Heeft u specifieke vragen? Kijk dan onderaan deze pagina voor relevante informatie.

Landelijk en dorps wonen in Epe


Graszoden kopen in Klaarbeek

Bij project Klaarbeek staan vele kavels te koop. Hier kunt u zowel ruim als in stijl gaan wonen. Bovendien heeft dit gebied een warme uitstraling aan de rand van Ede. Het mooie hieraan is dat de Veluwe op de hoek ligt.

Met de kavels in dit gebied kunt u helemaal zelf de woning inrichten. Gaat u er met uw liefde wonen? Verhuist u met een gezin? Of wilt u als starter een huis kopen? In elk geval is het mogelijk om in dit gebied een huis van uw dromen te bouwen.

Een ander groot voordeel is dat het niet alleen het huis is dat u kunt bouwen. Ook het aanleggen van een tuin ligt volledig in uw eigen handen. Het mooie is dat er veel groen in de buurt is, dit kunt u natuurlijk terughalen naar uw tuin. Door graszoden te kopen krijgt u een mooi gazon dat overloopt met de omgeving, ideaal bij nieuwbouwwoningen als hier.

Wonen in het centrum van Epe

Van Epe en de dorpen eromheen is het centrum van dit dorp misschien wel de mooiste plaats om een huis te kopen. Zoekt u bijvoorbeeld een plek met winkels, cultuur, gezellige terrassen, maar ook rustige plekjes? Dan vindt u dit allemaal terug in het centrum van Epe.

De binnenstad van Epe heeft een mix van zowel levendige winkelstraten als rustige, groene parkjes. Op deze manier wandelt u langs diverse plekken in een leuke omgeving. Dit zorgt dat de binnenstad vooral ook een leuke locatie is om te wonen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid, door graszoden te kopen, om op een groen gazon tot rust te komen. Dit is ideaal op momenten dat u een drukke werkdag heeft gehad, winkels hebt bezocht of wanneer u wilt nagenieten op het moment dat u terugkomt van een terras.

Activiteiten in Epe

De koperen Ezel

De Koperen Ezel is een leuk kinderboerderij in Epe. Alleen, het heeft toch wel een heel bijzonder attractie. Dit kinderboerderij heeft namelijk vijftig ezels in een stal staan. En wanneer je wilt, dan is het mogelijk om hier een wandeling mee te maken. Bovendien is dit kinderboerderij voorzien van een leuke buiten- en binnenspeeltuin.

Wellness Veluwse Bron


Ultiem relaxen? Dat kan bij Wellness Veluwse Bron. Dit ligt rondom Epe in de Veluwse natuur. Het is een enorm landgoed met verschillende faciliteiten. Hier kunt u een kruidenbad nemen, tot rust komen in een Oosters badhuis en meer.

Klantervaringen in Epe

Klantervaring van Andres uit Heerde

“Prima graszoden, mooie kwaliteit.”

We zijn heel tevreden. Het ziet er erg mooi uit. En nu maar hopen dat ze goed aanslaan. Een grasmaaier moet Ik nog kopen, dus een winnen zou wel mooi zijn 🙂 Mooie kwaliteit graszoden!

Andres - Heerde - 2020-04-26
Klantervaring van Theo uit oene

“prima graszoden en snelle levering”

ik kreeg de graszoden netjes twee dagen later geleverd zoals afgesproken, chauffeur heeft ze netjes op de plek neergezet zoals afgesproken. Graszoden zien er fris uit, slaan hopelijk ook goed aan de komende dagen. Bedankt voor de goede service.

Theo - oene - 2020-03-30

Graszoden bezorgen Epe

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Epe en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Epe

Veelgestelde vragen in Epe

Hoe snel kunnen graszoden in Epe geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Epe?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.