Graszoden kopen in Echt

Echt is een stad uit de gemeente Echt-Susteren in de provincie Limburg. Met een inwonersaantal van 9.510 is het voor een stad relatief klein, maar toch levendig genoeg. Bovendien ligt deze stad op een middenterras van de rivier de Maas. Hierdoor is het naast een leuke stad ook een mooie omgeving. Dit maakt Echt tot een leuke plek om te wonen.

Wilt u naar de gemeente Echt-Susteren verhuizen? Bent u bovendien van plan om een huis te kopen in de stad Echt? En zoekt u voor dat huis ook nog graszoden? Dan zit u hier goed. We zijn vaak in de provincie Limburg om graszoden te leveren. Wilt u meer informatie over ons assortiment? Bekijk dan de onderkant van deze pagina voor meer informatie.

Stedelijk en modern wonen in Echt

Graszoden kopen bij Bocage

Bocage is een nieuwbouwproject in de stad Echt. Hier wordt gewerkt aan 21 nieuwe woningen op een top-locatie. Doordat Bocage een uitgestrekt buitengebied is woont u hier rustig. Bovendien is er veel groen, heerst er een dorps karakter en is het aantrekkelijk om te wonen. Daarnaast is het ideaal gelegen bij een NS-station, de A2 en A73 of u kunt zelfs te voet richting België en Duitsland.

De woningen zelf variëren tussen vrijstaande-, 2 onder-1-kap- en rijwoningen. Alleen, voor de liefhebber zijn er ook vrije kavels te koop. De huizen hier zijn klaar voor de toekomst, met zowel een modern als dorps karakter en duurzame elementen.

Maar, het grote voordeel zijn toch wel de mooie tuinen die hier aangelegd zijn. Hier kunt u heerlijk zitten tussen het groen van Bocage. Wilt u dat uw tuin meedoet met het groene karakter van deze wijk? Dan is het kopen van graszoden de perfecte optie voor uw tuin.

Een woning kopen in Echt centrum

Echt kent diverse wijken en buurten voor iedereen. Alleen, van al deze locaties is het centrum van Echt misschien wel het mooist. Meet een geschiedenis dat teruggaat tot de 7e eeuw, kent de stad een mooie historie. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in verschillende rijksmonumenten.

Naast dat kent de stad ook veel vernieuwing. Zo zijn er moderne winkelstraten, aangelegde parken om te wandelen en leuke horecagelegenheden. Het wonen in Echt centrum heeft dan ook vele voordelen.

Een woning kopen in het centrum van Echt betekent historisch, modern en rustig wonen. Regelmatig zijn we in het centrum of de wijken eromheen te vinden. Wilt u graszoden voor uw tuin? Bestel het dan direct in onze webshop!

Natuur en omgeving van Echt

De Doort

De Doort is een schitterend natuurgebied nabij Echt. Het bijzondere hieraan is dat er een zeldzame en beschermde kikkersoort te vinden is: de boomkikker. Alleen, is ook andere mooie flora en fauna te vinden in deze regio. Hier kunt u een keer fijn wandelen, omheen fietsen of een rondje hardlopen.

De Mynekom plas

De Mynekom plas is een stuk water dat is opgegraven in Maaseik. Dit gebied is een heerlijke plek voor een wandeling in een zowel een natuurrijke als rustige omgeving. Daarnaast is het water ook geschikt voor vissers. Zo vindt u hier verschillende vissoorten zoals snoekbaarzen, snoeken, paling en nog veel meer.

Klantervaringen in Echt

Klantervaring van Björn uit Guttecoven

“Geleverd zoals gevraagd en een goed kwaliteit.”

De graszoden besteld op zondag en in de planning aangegeven op vrijdag te leveren. Dit is ook volgens die planning verlopen en ook is het gras en de teelaarde van goede kwaliteit.

Björn - Guttecoven - 2020-06-17
Klantervaring van Chris uit Stein (LB)

“Een prachtig gazon in zeer korte tijd”

Op woensdag besteld met de bedoeling in de volgende dagen te gaan leggen. De levering was zo vlot dat ik vrijdags mijn tapijtje groen had liggen. Ik had voldoende besteld in de wetenschap dat er wel een paar rollen zouden sneuvelen. Dit klopte. Er waren in mijn bestelling zeker 4 onbruikbare rollen gras. Vielen zo uit elkaar en waren nergens in te passen. ook niet voor mijn bedachte reparatie van andere stukken in mijn gras. Toch ben ik zeer tevreden over mijn mooi groen gras. Kwaliteit erg goed. Regenwormen gratis. Chapeau voor graszoden.nl zou het zo weer doen.

Chris - Stein (LB) - 2020-02-22

Graszoden bezorgen Echt

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Echt en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Echt

Veelgestelde vragen in Echt

Hoe snel kunnen graszoden in Echt geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Echt?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.