Graszoden kopen in Deventer

Deventer is een gemeente in de provincie Overijssel en telt ruim 100.000 inwoners. Het is een Hanzestad aan rivier de IJssel, waar aandacht is voor een duurzame, groene leefomgeving. Zo worden steeds meer gebieden in Deventer voorzien van zonnepanelen en oplaadpunten voor elektrische auto’s. Ook worden groene omgevingen extra goed beschermd en onderhouden. Er komen daarnaast steeds meer wijken die voorzien zijn van groene speelvelden, kleinschalige parkjes, groene omheiningen en andere groenvoorzieningen om de stad zo groen mogelijk te maken. Wij dragen hier aan bij door graszoden op maat aan te leveren voor publieke projecten in gemeente Deventer, maar ook voor particulieren. De graszoden bestelt u gemakkelijk online. Wij komen deze leveren en kunnen deze ook voor u aan leggen. Zo heeft u geen omkijken naar het vergroenen van uw tuin, speelveld of gazon. Meer informatie over onze mogelijkheden vindt u onderaan deze pagina.

Het IJsselvallei

In het noorden van Deventer ligt een natuurgebied genaamd Het IJsselvallei. Dit gebied wordt, in tegenstelling tot veel andere natuurgebieden in Nederland, niet beheerd. Het IJsselvallei wordt juist met rust gelaten, waardoor de natuur hier volledig haar gang kan gaan. Dit is goed te zien aan het verwilderde, pure landschap. Door het ecosysteem zijn er in grote getalen IJslandse paarden en Schotse Hooglanders te vinden. Het is dus een stukje ongerepte natuur wat absoluut de moeite waard is om te aanschouwen. U kunt van deze dynamische natuur genieten van het Laarzenpad of de uitkijktoren naast de oude baksteenfabriek bij de Duursche Waarden.

Wandelen door ‘nieuwe natuur’.

De Gooiermars in Deventer is van oorsprong een landbouwgebied, maar is heringericht en omgedoopt tot een waar natuurgebied. Vanwege de vruchtbare bodem worden er veel kansen geschept voor planten en bomen om zich te ontwikkelen en het gebied kleurrijk te vullen. Om het proces te stimuleren en onder de aandacht te brengen, heeft de gemeente een wandelroute uitgestippeld door het gebied. In het beginstadium zal het nog veel weghebben van eentonig grasland. Zodra alle gewassen gaan groeien, wordt de transformatie zichtbaar naar een divers natuurgebied.

Nieuwbouwproject Steenbrugge

Deventer is aan alle kanten aan het uitbreiden. Het nieuwbouwproject, genaamd Steenbrugge, realiseert 39 huurwoningen. Er komt een nieuwe wijk binnen een groen en duurzaam gebied. Als u in Steenbrugge komt te wonen, bent u letterlijk omringd door groen, maar toch op korte afstand van het centrum en alle voorzieningen. Wilt u het groene karakter van de omgeving doortrekken naar uw eigen grond? Dan is het aanleggen van gras een eenvoudige manier om veel groen rondom uw woning aan te brengen.

Klantervaringen in Deventer

Klantervaring van Lianne uit Deventer

“Top service ”

Eerst telefonisch contact gehad. Toen zijn we geholpen met onze keus welk soort gras wij het beste konden leggen in de tuin. Daarna een snelle en goede levering. Top service!! Bedankt voor onze nu prachtige tuin!

Lianne - Deventer - 2020-03-29
Klantervaring van Chris uit Deventer

“Goede kwaliteit, snelle levering”

Graszoden via de site besteld en betaald. Vervolgens direct een bevestiging ontvangen en handige instructies voor het leggen van de graszoden. Dankzij de track & trace code wist ik hoe laat ik de levering de volgende dag kon verwachten. Ik werd ook nog keurig een kwartier voor levering gebeld en vervolgens werd de pallet met zoden en bemesting op mijn oprit bij de tuinpoortje gelost. Zoden zagen er prachtig uit. Kortom, prima in orde.

Chris - Deventer - 2020-05-03

Graszoden bezorgen Deventer

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Deventer en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Deventer

Veelgestelde vragen in Deventer

Hoe snel kunnen graszoden in Deventer geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Deventer?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.