Graszoden kopen in De bult

Het kopen van een huis is geen alledaagse beslissing. Een goede afweging van alle voor- en nadelen kan u veel ellende besparen.
Als u een woning zoekt in de buurt van De Bult, maar niet precies weet welke provincie het beste bij u past, dan is het project Mooi Nijeveen iets om over na te denken.

Hier een huis kopen, betekent dat u komt te wonen in de provincie Drenthe, maar met de provincie Overijssel in de nabijheid. 
Graszoden kopen in de omgeving van De Bult is een goed idee als u een energiezuinige nieuwbouwwoning in Nijeveen gaat kopen. Nijeveen is een fijne plaats om in te wonen. Met een oude molen, hoge bomen en een charmant centrum heeft u hier alles wat een woonplaats aantrekkelijk maakt.

Duurzaamheid

De woningmarkt staat niet stil. Ook niet als het gaat om het toepassen van verkregen inzichten. Om een huis duurzaam vorm te geven, wordt in dit project gebruikgemaakt van circulair en biobases bouwmateriaal. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit een levensloopbestendige woning, een hoekwoning of een twee-onder-een-kap woning.

Het project nabij De Bult wordt gerealiseerd op het terrein van een voormalig zwembad.
Hier wonen betekent dus deel uitmaken van een klein wijkje. De duurzaamheid van de te bouwen woning kan met het kopen van graszoden geoptimaliseerd worden.

Ligging

Het project wordt weliswaar niet gerealiseerd in De Bult, maar wel in het nabijgelegen Nijeveen. Gelegen net boven Meppel heeft u hier aan natuurlijk groen geen gebrek. Als u hier besluit te gaan wonen, zult u Nationaal Park Weerribben Wieden aan de ene kant aantreffen en het Reestdal aan de andere kant. Bij het Park Weerribben vindt u veel bos en heidevelden. Graszoden komen hier goed tot hun recht. Ook in Reestdal is het kopen van graszoden een goede beslissing. Dit deel ligt op het grensgebied van de kop van Overijssel en de grens van zuidelijk Drenthe.

Bezienswaardigheden

Uw woonplaats in de omgeving van De Bult is een uitstekend vertrekpunt als u een dagje op stap wilt gaan. Zo kunt u in Meppel het drukkerijmuseum gaan bezoeken of een duik nemen in het zwembad Bad Hesselingen.

Bent u met uw gezin avontuurlijk ingesteld dan is het Klimavontuur in Meppel een leuk idee. De dag kunt u vervolgens afsluiten door een pannenkoek te kopen op het pannekoekschip in het centrum van Meppel. Genoeg te doen dus in de omgeving van De Bult.

Is het moment aangebroken, waarop u te horen krijgt dat uw woning wordt opgeleverd, dan kunt u alvast graszoden kopen om uw tuin zo snel mogelijk vorm te geven. De graszoden zijn heel goed zelf te leggen. De ruimte rondom uw huis zal er zienderogen beter uit gaan zien na het leggen van de graszoden.

Klantervaringen in De bult

Klantervaring van Ronnie uit Steenwijk

“Zeer mooie en stevige grasrollen”

Goede service en mooie stevige graszoden

Ronnie - Steenwijk - 2020-03-12
Klantervaring van Patricia uit Steenwijk

“Super mooi stevig gras”

Gras was steviger(grof) dan we hadden gedacht. Prima geleverd en goede kwaliteit. Hebben het nu 1 dag liggen en ziet er perfect uit!

Patricia - Steenwijk - 2020-06-20

Graszoden bezorgen De bult

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in De bult en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor De bult

Veelgestelde vragen in De bult

Hoe snel kunnen graszoden in De bult geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar De bult?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.