Graszoden kopen in Dalfsen

Dalfsen is een prachtig dorp ten oosten van Zwolle. Dalfsen is ook de hoofdplaats van de gemeente Dalfsen in het Vechtdal. Wilt u in Dalfsen, Oudleusen of in Hoonhorst graszoden kopen?
Dan ben u hier goed! Bij ons kunt u veel, snel en een prachtige kwaliteit graszode kopen. Bovendien leveren we het bij u thuis tot aan de voordeur.

Nieuwbouwproject het Waterfront

Dit nieuwe project ligt tussen de rivier De Vecht en het centrum van het dorp en is daardoor een mooie locatie om te wonen. Bovendien ligt dit project aan het water en naast het nieuwe gemeentehuis.
Het uit ca. 32 woningen, winkels, 42 appartementen en horeca. En met kavels tot wel 314 m² is er genoeg ruimte voor een prachtig gazon.

Omdat Dalfsen een echt dorp is, krijgt het nieuwbouwproject het Waterfront een karakter van een bruisend dorpscentrum.

Nieuwbouwwijk de Lindekamp

Dit nieuwe project ligt tussen de rivier De Vecht en het centrum van het dorp en is daardoor een mooie locatie om te wonen. Bovendien ligt dit project aan het water en naast het nieuwe gemeentehuis. Het uit ca. 32 woningen, winkels, 42 appartementen en horeca. En met kavels tot wel 314 m² is er genoeg ruimte voor een prachtig gazon. Omdat Dalfsen een echt dorp is, krijgt het nieuwbouwproject het Waterfront een karakter van een bruisend dorpscentrum.

Nieuwbouwwijk de Lindekamp

Naast de mooie geschiedenis van Dalfsen, kent Dalfsen ook vooruitgang. Dit nieuwe project bestaat uit 8 riante herenhuizen die gelegen zijn op ruime kavels van ongeveer 500 m². Dus ook hier is er genoeg ruimte voor een prachtig gazon voor en achter. De Herenhuizen worden uiterst duurzaam gebouwd met onder andere een luchtwarmtepomp. En u kunt ook aan dit groene imago bijdragen door graszoden te leggen. Naast dat Graszoden water op nemen, hebben graszoden een zuiverende functie voor het regenwater wat uiteindelijk grondwater zal worden.

Dinopark Zwolle

Het Dinopark in Zwolle is een leuk daguitje voor jonge gezinnen. Er zijn meer dan 100 soorten Dino’s uit het Krijt-, Jura- en Triastijdperk. Daarnaast is het mogelijk om er bijvoorbeeld te lasergamen, minigolfen, klimmen en fossielen te zeven! Het Dinopark Zwolle ligt op 17 kilometer afstand van Dalfsen en is met de auto binnen 20 minuten te bereiken.

De Lemelerberg

De Lemelerberg is stuwwal die ongeveer 150 duizend jaar geleden is ontstaan doordat gletsjers, zand en grind voor zich uit duwden. Hierdoor bleef er een berg van 78 meter hoog achter. Nu is het een prachtig natuurgebied in Overijssel waar men goed kan wandelen en fietsen. Voor de Sportieveling zijn er ook mountainbiketracks aangelegd. Dit prachtige natuurgebied ligt op slechts 14 kilometer van Dalfsen het met de auto binnen 17 minuten te bereiken.

Vreugderijkerwaard

De Vreugderijkerwaard is prachtig gebied om van een fietstocht over de dijk te genieten. Ook is er een mooie picknickplek met een schitterend uitzicht over de IJssel. Daarnaast is een excursie met een boswachter ook mogelijk. De Vreugderijkerwaard ligt op slechts 20 km van Dalfsen en is ook goed met de auto te bereiken.

Klantervaringen in Dalfsen

Klantervaring van Bertran uit Dalfsen

“Erg blij mee”

In een periode waar gras een luxe product is (bij diverse leveranciers niet te krijgen) hier bij graszoden.nl na telefonisch contact geslaagd. Wel even gewacht met datum van levering tot de droogte periode voorbij was. Netjes een mail gehad de dag van te voren met waarschuwingen en waar rekening mee te houden, had misschien iets eerder gekund maar uiteindelijk heb ik zelf rekening gehouden met deze dag door vrij te nemen dus leggen binnen 3 uur was geen probleem. Wel zelf even een graswals erbij gehaald om voor het leggen en na het leggen Deze te gebruiken om een goed resultaat te krijgen. Zoden direct uit plastic en van pallet gehaald ivm zoveel mogelijk voorkomen van broei. Gras zag er netjes uit, soms een scheurtje hier en daar maar dat moet geen probleem zijn. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om net na een periode van hoge temperaturen en droogte gras te laten leveren dus als er iets niet helemaal goed zou zijn kan ik het beter bij mijzelf zoeken dan bij de leverancier naar mijn idee. Als ik dan toch wat op moet merken; de chauffeur was te vroeg. Levering zou tussen 08:00 en 18:00 uur zijn, chauffeur was om 07:40 uur aanwezig :).

Bertran - Dalfsen - 2020-07-09
Klantervaring van Liesbeth uit Dalfsen

“Geweldige service!”

Bestellen ging snel. Het afhalen ging helemaal super!

Liesbeth - Dalfsen - 2020-06-15

Graszoden bezorgen Dalfsen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Dalfsen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Dalfsen

Veelgestelde vragen in Dalfsen

Hoe snel kunnen graszoden in Dalfsen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Dalfsen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.