Graszoden kopen in Brummen

Brummen is een dorp in Gelderland tussen Dieren en Zutphen. Woont u in de gemeente Brummen en wilt u mooie graszoden kopen voor uw tuin? Dan bent u hier goed. Bij ons kunt u veel, snel en een prachtige kwaliteit graszoden kopen. Naast de verkoop van graszoden leveren we het thuis bij u tot aan de voordeur.

Nieuwbouwproject

Alant

In Brummen wordt er na lange tijd weer huizen gebouwd. Het nieuwbouwproject Alant wordt aan de rand van de woonwijk Elzenbos gerealiseerd op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Brummen. De huizen worden modern en duurzaam gebouwd op kavels tot wel 632 m² groot. Er is dus genoeg ruimte voor een prachtig gazon voor en achter het huis. U kunt ook bijdragen aan dit duurzame en groen imago, omdat graszoden ook voor de natuur zijn, omdat graszoden een filterende functie hebben voor het regenwater wat uiteindelijk grondwater zal worden.

de heren van Elzenbos

Naast Alant is het nieuwbouwproject de heren van Elzenbos ook al gestart. Dit nieuwbouwproject komt in de wijk Elzenbos aan de rand van het dorp. En met een basisschool en supermarkt binnen 1 kilometer is dit een fijne plek om te wonen. Deze kavels zijn ook ruim opgezet met tot wel 450 m² per kavel. Waardoor er hier ook voor en achter het huis ruimte is voor een prachtig gazon.

Bezienswaardigheden in Brummen

Landgoed Leusveld

Het landgoed Leusveld ligt in de IJsselvallei en op slechts 4 kilometer afstand van Brummen en is het ook goed bereikbaar met de fiets in een kwartiertje. Dit landgoed is goed te verkennen door een wandeling te maken. En door de afwisseling tussen het bos en de bloemrijke omsloten weilanden tegenover de fraaie lanen met oude bomen en met een rijksmonumentaal jachthuis is er hier veel te zien.

Nationaal Park Veluwezoom

Dit nationaal Park is ruim 5.000 hectare groot en is onderdeel van de Veluwe. Dit natuurpark heeft voor iedereen wat. Er zijn naast de normale wandelroutes ook paden geschikt voor mensen met een rolstoel. Ook zijn er natuurlijk fietspaden en mountainbiketracks. Hardlopen is ook erg goed mogelijk in dit gebied. En op 16 kilometer afstand van het centrum van Brummen is het nationaal park goed te bereiken met de auto en fiets.

Vlindertuin de Kas Zutphen

Deze Vlindertuin ligt in het zuiden van Zutphen op 8 kilometer van Brummen. Naast de vlindertuin is er ook een planetarium in deze vlindertuin, want zonder planten geen vlinders. In de vlindertuin kunt u van fel gekleurde dagvlinders tot nachtvlinders zien. Een leuke manier om de middag te besteden.

Klantervaringen in Brummen

Klantervaring van Pieter uit Doesburg

“Super gras en snel geleverd”

Super mooi gras. Erg snel geleverd. Erg blij met ons nieuwe gazon. Na 1 strook gelegd te hebben lag de hond er al op. Hij is er ook helemaal happy mee 😄. We kregen zelfs iets meer geleverd dan besteld. Top service! 👍

Pieter - Doesburg - 2019-08-24
Klantervaring van Douwe uit Eerbeek

“Alles netjes voor mekaar”

Webshop is overzichtelijk en makkelijk. De betaling gaat prima. De levering is snel en er wordt goed gecommuniceerd over het tijdstip. Dat de chauffeur even belt van tevoren is ook weg handig. Graszoden zelf zijn van goede kwaliteit. Kortom: alles prima in orde!

Douwe - Eerbeek - 2021-03-02

Graszoden bezorgen Brummen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Brummen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Brummen

Veelgestelde vragen in Brummen

Hoe snel kunnen graszoden in Brummen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Brummen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.