Graszoden kopen in brouwhuis

Als u graszoden gaat kopen kunt u genieten van uw achtertuin. Graszoden kopen is en mooie aanwinst voor een groene tuin in Brouwhuis. Brouwhuis maakt deel uit van Helmond en ligt en het natuurschoon van de provincie Noord Brabant. Graszoden maken uw tuin mooi en gelijk aan andere woningen in de omgeving. Een groen gazon krijgt u alleen door graszoden te kopen van hoge kwaliteit via de website. Hierbij kunt u kiezen uit de optie bezorgen of afhalen van de graszoden. Graszoden kopen kan bij de aanleg van een nieuwe tuin voor een nieuwbouw woning of juist als u uw bestaande tuin helemaal om wilt gooien en er een mooi paradijsje van wilt maken. Graszoden kopen is snel en gemakkelijk, evenals het leggen van graszoden wat snel en gemakkelijk gaat als uw tuin er gereed voor is. Een gazon is een mooi aanvulling op planten, vlonders, vijvers of een speeltuintje voor de kinderen. Graszoden brengen wat openheid in uw achtertuin of voortuin.

Nieuwbouw en kavels in en nabij Brouwhuis

Aan de Hereveste in de gemeente Helmond nabij Brouwhuis worden gezinswoningen gerealiseerd. U kunt als u in een gezinswoning gaat wonen graszoden kopen voor uw nieuwe tuin om zo snel en makkelijk ee tuin aan te leggen. Ook in het nabijgelegen Son en Breugel in Son aan de Dommel worden nieuwbouw huizen gerealiseerd met mooie groene tuinen. Ook Eindhoven kent diverse projecten van mooie gezinswoningen die een groene tuin kunnen gebruiken. Al het Brabants groen is in zowel de steden als dorpen en wijken overal terug te vinden. 

Natuur in de omgeving van Brouwhuis

Het Kloostereind is een lanschapspark in Brouwhuis. Hier vind u veel natuur. Er wordt hier hard gewerkt om de natuur zo optimaal en mooi mogelijk te houden en uit te breiden. Zo werkt men aan de bouw van een kikkerpoel. Ook worden sfeervolle fruitbomen in het landschapspark geplaatst. U kunt hier een frisse neus halen tussen al het groen en een mooie wandeling maken waarbij u de drukte van de stad zoals Eindhoven ontvlucht. De Brabantse natuur heeft veel soorten vogels en planten te bieden. U vind hier ook roofvogels zoals de sierlijke Torenvalk die in de weilanden op muizen en andere prooidieren jaagt vanuit een bepaalde hoogte. Verder is er veel water in de omgeving te vinden waar u kunt varen met een boot in de zomermaanden als het heel groen is in de omgeving van Helmond waar Brouwhuis ligt. Ook kunt u hier diverse watervogels spotten zoals knobbelzwanen, de fuut en ganzen. Zo kunt u naast Graszoden kopen ook zelf genieten van de Brabantse natuur.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Brouwhuis

Kasteel Helmond is een mustsee! Deze indrukwekkende oude waterburgt bestaat al sinds de 14e eeuw en is een waar en bijzonder monument. In het Jan Visser museum gaat u ook een stapje terug in de tijd. Hier vind u onder andere objecten uit het Boeren leven van vroeger in de omgeving van Helmond. Ook oude ambachten kunnen hier worden ewonders zoals smederij werk. De verdere geschiedenis van Helmond kunt u in museum Helmond vinden wat is gevestigd in een echt oud middeleeuws kasteel. Indien u houd van computergames kunt u in een Virtual Reality attractie stappen waar u levensecht uw game kunt spelen en vechten met vijanden die vlak voor u staan. Denk aan mystische wezens zoals zombies en aliens.

Klantervaringen in brouwhuis

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen brouwhuis

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in brouwhuis en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor brouwhuis

Veelgestelde vragen in brouwhuis

Hoe snel kunnen graszoden in brouwhuis geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar brouwhuis?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.