Graszoden kopen in Bolsward

Bolsward, ook wel Boalsert genoemd, is een stad in de gemeente Súdwest-Fryslân uit de provincie Friesland. Met slechts 10.000 inwoners is het een kleine stad uit Friesland. Daarnaast is het een van de elf steden, heeft het een centrale ligging tussen Franeker, Leeuwarden, Sneek en Makkum en is het een plek met veel groen en ruimte. Deze combinatie maakt de stad Bolsward erg fijn om te wonen.

Woont u in Súdwest-Fryslan? Of wilt u binnenkort een huis kopen in Bolsward? Zoekt u daarbij ook kwalitatieve graszoden voor rondom uw huis? Dan hebben we exact wat u wilt. Met een ruim, mooi en kwalitatief assortiment graszoden zijn we regelmatig te vinden in deze omgeving. Wilt u meer informatie hierover? Ga dan naar de onderkant van deze pagina om meer informatie te vinden.

Ruim en landelijk wonen in Bolsward

Graszoden kopen bij een nieuwbouwproject

Aan de Dr. Joost Halbertstraat, Franekerstraat en Samuel van Haringhouckstraat is een groot nieuwbouwproject gaande. Met dit project worden er 35 nieuwe panden gebouwd waaronder vrijstaande woningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het mooie hieraan is dat centrum dicht in de buurt zit. Daardoor heeft u de oude binnenstad op slechts loopafstand bij u vandaan. Daarnaast woont op een plek waar de huizen duurzaam, gasloos en daarmee toekomstbestendig zijn.

Wat is er nu mooier dan een toekomstbestendig en duurzaam huis? Bovendien zijn deze woningen vrij ruim met grote oppervlaktes en meerdere slaapkamers. Dit maakt het ideaal voor jong en oud, gezinnen, starters en oudere stellen.

Nog een mooi voordeel aan deze huizen zijn de mooie tuinen die erbij zitten. Hierdoor krijgt u een plaats om te ontspannen na een lange werkdag, in een groene tuin en met de rust die Bolsward vaak heeft. De graszoden voor uw tuin kunt u via onze webshop kopen. We zijn vaak te vinden bij nieuwbouwprojecten als deze, waar graszoden de buurt een groen aangezicht geven.

Woning kopen in de binnenstad van Bolsward

Bolsward kent meerdere wijken en buurten, maar wat is er nu leuker dan wonen in de oude binnenstad? Hier woont u in een levendige omgeving terwijl er veel stadse voorzieningen in de buurt zitten.

Wonen in de binnenstad van Bolsward betekent dat u een ochtendwandeling kunt maken langs de winkels en parken. Aan de andere kant staat Bolsward vol met gezellige terrasjes waar u de avonduren kunt doorbrengen. Dit alles maakt het centrum een leuke combinatie van rustige sferen, groen en toch met veel levendigheid.

Gaat u een huis kopen in het centrum of een van de andere buurten in Bolsward? Dan kunt u een eigen groen plekje creëren in de tuin. Met graszoden weet u zeker dat er binnen een korte tijd een mooi groen gazon ligt.

Omgeving en natuur van Bolsward

De Greidhoeke

De Greidhoeke is een stuk gebied dat nog onontdekt is in Friesland. Het gaat hier om het hart van deze mooie provincie. Dit landschap vol weideland is iets wat u moet horen, proeven en zien. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen op met een boot op het water dobberen. In het voorjaar komt u veel verschillende bloemen, planten en vogels tegen. Terwijl in de herfst, tijdens een dichte, laaghangende mist de boerderijen oprijzen. Bovendien is het in de winter een schitterende locatie om de schaatsen aan te trekken voor een lange tocht.

Klantervaringen in Bolsward

Klantervaring van Freddy uit Bolsward

“Goede service en goed product gras geleverd.”

Zeer makkelijk te bestellen overzichtelijke site. Snelle levering de chauffeur was ruim op tijd en heeft het perfect op de juiste plaats afgeleverd. Het gras was 13:30 geleverd en 16:00 zat het gras er in. Mooie volle graszoden. Top

Freddy - Bolsward - 2020-04-17
Klantervaring van Henk uit Wommels

“Geweldig”

De graszoden werden op tijd geleverd en zagen er top uit. Gelijk erin gelegd en besproeit en na 5 dagen al een top resultaat.

Henk - Wommels - 2020-07-30

Graszoden bezorgen Bolsward

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Bolsward en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Bolsward

Veelgestelde vragen in Bolsward

Hoe snel kunnen graszoden in Bolsward geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Bolsward?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.