Graszoden kopen in Biddinghuizen

We kennen Biddinghuizen allemaal van het attractiepark Walibi en festivals als Lowlands en Defqon. Maar bent u op dit moment woonachtig in dit dorp, dan weet u maar al te goed dat Biddinghuizen veel meer te bieden heeft. Het behoort tot een van de jongste dorpen van Nederland en er zijn tal van prachtige plekken te vinden, allen afgewerkt met fraaie graszoden. Biddinghuizen is vernoemd naar het dorp Bidningahusum, dat in de buurt van het huidige Harderwijk lag. Waarschijnlijk is dit tijdens een zondvloed in 800 na Christus verloren gegaan. 

Geniet van een prachtige omgeving met goed onderhouden grasmatten

Wist u dat recreatie een belangrijke bron van inkomsten voor Biddinghuizen is? Zo is er veel te beleven op het water, langs het Veluwemeer als ‘de oostrand’. In de zomer kunt u hier onder meer een bootje huren (of varen met uw eigen boot), waar u geniet van een uitzicht met goed onderhouden grasmatten. In de winter kan er zelfs worden geschaatst op het meer! Blijft u toch liever met beide benen op het vasteland bij de grasmatten, dan zijn er vele mooie wandel- en fietstochten. 

Uw tuin ligt er altijd netjes bij met de graszoden van Graszodenkopen.nl

Komt u na een lange dag recreëren op het water weer thuis? Of ontvangt u vrienden of familie over de vloer? In beide gevallen wilt u genieten van een mooi verzorgde tuin. Uw tuin ligt er altijd netjes bij met de fraaie graszoden van Graszodenkopen.nl. U koopt de grasmatten rechtstreeks bij de teler, waardoor u altijd zeker kunt zijn van een uitmuntende kwaliteit. Dus of u nu op de Dreef, de Cultuursingel of De Wierse woont, voor iedere straat en ieder type huis zijn er geschikte graszoden te bestellen.

Doe inspiratie voor uw tuin op door vele activiteiten te ondernemen in Biddinghuizen

Wat de reden is om nieuwe graszoden te kopen, verschilt per persoon. De een is onlangs verhuisd en pakt graag de hele tuin onder handen, terwijl de ander juist na jarenlang woonplezier weer eens wat anders met de tuin wilt. In alle gevallen kan graszoden kopen slechts een begin zijn van een uitdagende verbouwing. Doe inspiratie voor uw tuin op door vele activiteiten te ondernemen in Biddinghuizen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Hanneke’s Pluktuin, waar vanaf het voorjaar tot in het najaar de mooiste bloemen bloeien. Bekijk hoe groen het gras kan zijn op de 9-holes golfbaan van Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bussloo en geniet van een mooie lunch aan de jachthaven van Landal Waterparc Veluwemeer.

Klantervaringen in Biddinghuizen

Klantervaring van Ilona uit Biddinghuizen

“Super snel en makkelijk geregeld!”

snelle levering en is erg makkelijk online te bestellen. Levering en kwaliteit gras was ook super. Communicatie was ook erg prettig werd via de mail goed op de hoogte gehouden.

Ilona - Biddinghuizen - 2020-06-22
Klantervaring van Anja uit BIDDINGHUIZEN

“Ik heb weer een mooi gazon in de tuin. ”

De bezorging was netjes en leverde de pallet met graszoden bij de poort van de tuin af. Hierdoor was het makkelijker om de graszoden op hun plek te leggen. De tuin ziet er gelijk een stuk beter uit.

Anja - BIDDINGHUIZEN - 2020-04-29

Graszoden bezorgen Biddinghuizen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Biddinghuizen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Biddinghuizen

Veelgestelde vragen in Biddinghuizen

Hoe snel kunnen graszoden in Biddinghuizen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Biddinghuizen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.