Graszoden kopen in Bemmel

Bemmel is een plaats in de provincie Groningen. De plaats telt zo’n 12.000 inwoners en valt onder de gemeente Lingewaard. Bemmel is een kleine plaats, maar heeft wel drie typisch Gelderse wijken: Klein Rome, Klaverkamp en Essenpas. In deze wijken vindt u naast een hoop Gelderse gezelligheid, ook veel groen. De plaats zit vol met sportvelden, parkjes en andere voorzieningen voor de bewoners. De groene plekken in Bemmel worden dus goed onderhouden. Iets waar wij deels verantwoordelijk voor zijn. Wij bieden namelijk graszoden aan op maat voor particuliere en openbare plekken. Wilt u ook gras kopen in Bemmel voor uw voor- of achtertuin? Dan helpen wij u daar graag bij. Meer informatie over onze diensten vindt u onderaan deze pagina.

Park Lingezegen

Sinds 2016 is Bemmel 15 hectaren aan natuurgebied rijker. Het natuurgebied heeft de naam Park Lingezegen gekregen en ligt langs de snelweg tussen de Betuweroute en de A15. Het gebied bestaat uit waterkanten met riet, bebossing, kleurrijke bloemen en groene weilanden. Daarnaast kunt u er prettig wandelen, omdat het gebied goed te bereiken is via de brug over de Bemmelse Zeeg. De ideale locatie om te genieten van de natuur dus.

Theaterkerk Bemmel

Onlangs vierde Stichting Lingewaard Natuurlijk haar 25-jarige jubileum. De stichting houdt zich bezig met de bescherming van flora en fauna in de gemeente en heeft, om dit jubileum te vieren, een symposium georganiseerd in de Theaterkerk in Bemmel. Het evenement zorgde voor veel bekijks en gaf inwoners inzicht in de toekomst van de gemeente. Hieruit is gebleken dat Bemmel een nog groenere plaats wordt in de toekomst en dat de gemeente er alles aan doet om de natuur te onderhouden. De stichting heeft veel vrijwilligers vanuit verschillende hoeken. Er is dus hulp genoeg om Bemmel een stukje groener te maken.

Plakse Wei

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Bemmel? Nieuwbouwproject de Plakse Wei realiseert in totaal 60 woningen aan de noordelijke kernrand van Bemmel. Dit betekent dat de woningen in een rustige, natuurrijke omgeving komen, maar ook vlakbij de dorpse kern zijn. Daarnaast bevinden de woningen zich op een zeer gunstige locatie ten opzichte van uitvalswegen en andere plaatsen. De groene omgeving komt ook terug in het ontwerp van deze nieuwbouwwijk. Zo is er veel groenvoorziening en hebben de woningen riante tuinen. De buitenruimtes kunt u gehele naar wens inrichten. Bijvoorbeeld door gras af te wisselen met kleurrijke bloemen. Wilt u graszoden kopen in Bemmel? Dat kan gemakkelijk en snel online via onze website. Hieronder vindt u al onze mogelijkheden.

Klantervaringen in Bemmel

Klantervaring van Melissa uit Elst

“Tevreden!”

Overzichtelijke site, snelle levering op afgesproken datum, vriendelijke chauffeur. Graskwaliteit is top! Makkelijk te leggen en mooi vol gras.

Melissa - Elst - 2020-06-10
Klantervaring van Martin uit Nijmegen

“Snelle levering van mooie verse zoden”

Na wat rondkijken op intenet deze zoden aangeschaft, naast de kwaliteit was de levering de volgende dag mede doorslaggevend, Ik heb gekozen voor sterk premium speel gras.

Martin - Nijmegen - 2020-05-11

Graszoden bezorgen Bemmel

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Bemmel en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Bemmel

Veelgestelde vragen in Bemmel

Hoe snel kunnen graszoden in Bemmel geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Bemmel?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.