Graszoden kopen in Barger-compascuum

Graszoden kunt u kopen in Barger-compascuum en laten bezorgen. U koopt de graszoden via onze website. Graszoden vormen een mooie achtertuin in het Drentse plaatsje. Ze maken de achtertuin extra groen en komen zo samen met alle andere woningen goed tot hun recht. Barger-compascuum ligt in de gemeentelijke omgeving van Emmen waar veel Drents groen de blikvanger is. Graszoden kopen voor in uw achtertuin in Barger-compascuum zorgt voor landelijk wonen met een relax groen gazon om zomers heerlijk een BBQ op te houden, met blote voeten door de tuin te rennen of juist voor de kinderen om op te voetballen. U kunt graszoden Barger-compascuum makkelijk zelf leggen omdat ze kant en klaar geleverd worden. Graszoden vormen wortels in de aarde waardoor ze vast op de grond komen te liggen. Kopen van graszoden is eenvoudig. U kunt na het kopen kiezen of u de graszoden wilt laten bezorgen of ze toch liever zelf af komt halen. 

Wijken in Barger-compascuum

Het dorp Barger-compascuum heeft ruime woningen voor gezinnen en vele Drentse boerderijen in de omgeving. Ook zijn er veel vrijstaande nieuwbouw huizen te koop in het dorp met prachtige grote tuinen waarvoor u graszoden kunt kopen. Hierbij is het gras minstens zo groen als het gras van de buren. De woningen liggen in het centrum van het dorp waar u van de gezellige Drentse sfeer kunt genieten.

Natuur in Barger-compascuum

Het Veenpark heeft veel Drentse natuur met bijzondere bezienswaardigheden. Het dorpje Barger-compascuum is van oudsher een veenkolonie en het veenpark heeft een openluchtmuseum midden in de natuur. De dorpsgemeenschap is vrij hecht vanwege de jarenlange geïsoleerde ligging nabij de Duitse grens. In het Veenpark staan oude Drentse boerderijen met een sprookjesachtige wending in de tijd van boeren, plaggenhutten en nomaden. Ook is er een huisje in de vorm van een kenmerkende klomp met rieten dak. Ook werktuigen die vroeger werden gebruikt zijn een onderdeel van het Veenmuseum. Het gebied omvat veel bos, heide en veen. Ook zijn er diverse moerassen in de omgeving. Er zijn routes om te wandelen, fietsen en vogels te spotten. In de natuur van Barger-compascuum kunt u een frisse neus halen tijdens een wandeling met de hond bijvoorbeeld. Ook het Bargerveen is een bekend natuurgebied met plassen, heide en bossen nabij Emmen en Barger-compascuum. Dit is een van de weinig overgebleven Hoogveengebieden van Nederland.

Bezienswaardigheden in Barger-compascuum

Naast het bekende Veenpark is er ook nog een harmonium museum die volledig gefocust is op dit muziekinstrument. Het museum heeft de uitstraling en de vorm van het luchtdruk gestuurde muziekinstrument wat door de jaren heen werd gespeeld door artiesten en al van oudsher tijdens optredens werd gebruikt. Tevens is er een oude Korenmolen, de Berk te bezichtigen in het dorp Barger-compascuum. Je vindt diverse campings en vakantieparken in de omgeving samen met B&B’s. In het nabijgelegen Emmen kunt u genieten van het avontuurlijke dierenpark: Wildlands Adventure Zoo. Dit was het voormalige Noorder Dierenpark te Emmen. Verder telt het dorp rijksmonumenten zoals oude kerken die tot cultureel erfgoed behoren. Maar ook poldermolens behoren tot deze oude rijksmonumenten. Het dorp heeft een geschiedenis dat teruggaat tot in de middeleeuwen. Het dorp is afgelegen en geïsoleerd in het Bourtangermoeras wat eeuwenoud is en in de middeleeuwen voor grote delen dicht is gemaakt. Het Bourtangermoeras is nog over in restanten die je kunt bezichtigen een wandeling in de omgeving. In de zomer heeft het moeras vele vogel en insectensoorten. 

Klantervaringen in Barger-compascuum

Klantervaring van Jeffrey snippe uit ZWARTEMEER

“Hele goede service ”

hele goede service en de graszoden zien er prima uit zou het iedereen aanbevelen daar graszoden te halen

Jeffrey snippe - ZWARTEMEER - 2020-07-24
Klantervaring van Astrid uit KLAZIENAVEEN

“Eerst teleurgesteld en nu super blij met dit prachtige gazon”

De graszoden werden geleverd in een hele warme week op 19-6. Nadat de chauffeur weg was heb ik 1 rol open gelegd en schrok. Donkergroene sprieten met geel ertussen. Ik dacht wat is mijn helder groene gras.... heb ik dat gras besteld? Was een beetje bang dat het niets zou worden. We zijn na het bemesten gelijk begonnen met leggen. Ik wilde eerst geen recensie plaatsen om het gras een kans te geven. Het is wonderbaarlijk mooi geworden uiteindelijk. Naar mijn mening is dit een sterk soort gras en zou gelijk weer bij jullie bestellen mocht er een volgende x komen. Top!

Astrid - KLAZIENAVEEN - 2020-08-19

Graszoden bezorgen Barger-compascuum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Barger-compascuum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Barger-compascuum

Veelgestelde vragen in Barger-compascuum

Hoe snel kunnen graszoden in Barger-compascuum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Barger-compascuum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.