Graszoden kopen in Badhoevedorp

In de provincie Noord-Holland, gemeente Haarlemmermeer, ligt het markante dorpje Badhoevedorp met ongeveer 13.000 inwoners. Het is toch een vrij aparte naam voor een dorp, omdat het niet een badplaats is. De plaats heeft zijn naam ook te danken aan een oud burgemeester van Haarlemmermeer. Hij had een modelboerderij met de naam De Badhoeve. Begin 20e eeuw werden er een paar huizen en een grasveld om deze boerderij heen gebouwd. Maar eind jaren 30 werd het dorp aanzienlijk uitgebreid om arbeiders van het nabijgelegen Schiphol een woonplaats aan te bieden. Door de snelle groei werd het dorp al snel omgedoopt tot zijn huidige naam, Badhoevedorp. Lijkt het u leuk om een ode te brengen aan de oude modelboerderij De Badhoeven met een landelijke uitstraling aan uw woning met behulp van een grasmat? Denk dan eens aan het kopen en leggen van graszoden in de tuin! Wij komen de graszoden graag leveren en voordat u het weet, ligt er een schitterende groene grasmat.

Wereldstad in de buurt

Bij de uitbreiding van Hoofddorp zijn er voornamelijk werknemers uit Schiphol in het dorp komen wonen. De meerderheid hiervan waren afkomstig uit de stad. Door de nabijheid van Amsterdam en de combinatie met de stadse inwoners, voelen de huidige Badhoevedorpers zich ook nu meer verbonden met de stad dan met Haarlemmermeer. Wilt u ook graag een stadsgevoel maar valt het centrum van Amsterdam niet in uw prijscategorie? Overweeg dan eens Badhoevedorp! Moderne woningen met een prima tuin waar een grasveld niet in misstaat.

Quatrebas Park Quartier

Na de omlegging van de A9 is er ontzettend veel ruimte ontstaan, hierdoor is Badhoevedorp volop in de ontwikkeling. Plannen voor nieuwbouw van woningen lagen al geruime tijd klaar en begin 2020 is een start gemaakt aan de verkoop van deze woningen. De energie-neutrale woningen zijn onder andere vrijstaand en worden gezien als royale kavels, in totaal worden hier ruim 200 woningen gerealiseerd. Als u gaat wonen in het Quatrebras Park dan bevindt u zich in de mooiste buurt van Badhoevedorp, ideaal gelegen in de luwte van Amsterdam. Het heeft een karakteristieke uitstraling door de groene brink, de rondlopende straten en de majestueuze bomen. De projectontwikkelaar benadrukt bij de verkoop dat er een zeer ruime tuin bij hoort, ultiem luxe wonen in een groene wijk. Zorg dan dat u bijdraag aan de uitstraling van een groene wijk door het kopen en aanleggen van graszoden in uw tuinen. Neem contact met ons op en vermeld dat u in het Quatrebas Park gaat wonen, dan kunnen wij gezamenlijk een plan maken voor een sprankelende grasmat, zonder zorgen bij u thuis geleverd!

klantervaringen in Badhoevedorp

Klantervaring van Carmen uit Zwanenburg

“snel en zeer mooi”

Online besteld, site is overzichtelijk. Snelle levering. Erg goede kwaliteit en zeer mooi. Wij zijn er blij mee!

Carmen - Zwanenburg - 2020-06-20
Klantervaring van Maurice uit AALSMEERDERBRUG

“Boven verwachting”

Lekker op tijd geleverd. Mooie dikke zoden en prachtig stevig en groen gras. Super kwaliteit.

Maurice - AALSMEERDERBRUG - 2020-05-26

Graszoden bezorgen Badhoevedorp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Badhoevedorp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Badhoevedorp

Veelgestelde vragen in Badhoevedorp

Hoe snel kunnen graszoden in Badhoevedorp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Badhoevedorp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.