Graszoden kopen in Amstelhoek

Ook in de Amstelhoek kan men een voortreffelijke grasmat aanleggen in de buurt. Zo voegt u een gemoedelijke sfeer toe aan de straat en een landelijke uitstraling aan uw woning. Hier in Amstelhoek woont u net op het grensgebied van Utrecht en Noord-Holland. Verblijft u aan de oostkant van de Amstel, dan voert Utrecht de boventoon. Steekt u de Amstel over richting het westen, dan bevindt men zich in Noord-Holland. Vooral aan de Utrechtse kant is er genoeg groengebied te vinden, de weiland en bosgebieden strekken zich mijlenver uit. Bent u van plan om zelf ook een grasmat te kopen? Bij het aanschaffen van graszoden is men bij ons aan het juiste adres. Verdiep u gerust verder in Amstelhoek en haar omgeving, dan vertellen wij later hoe men aan prachtige graszoden kan komen!

Klein maar fijn

Amstelhoek staat gezelligheid en een familiegevoel voorop. Men voelt zich hier altijd op hun gemak door de gemoedelijke sfeer. Het kleine dorp aan de Amstel-Drechtkanaal heeft ongeveer 1000 inwoners, inclusief de buurtschap Mennonietenbuurt meegeteld. De eyecatcher van de buurt is de Kruiskerk, een monument uit 1926. Door zijn expressionistische bouwstijl van de Amsterdamse School is ‘ie letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van Amstelhoek. Daarbij ligt er ook nog een uitmuntende grasmat nabij de kerk waar veel kinderen kunnen spelen en de ouderen onder ons verzamelen voor een gezellig praatje.

In de Ronde Venen

Tussen het Groene Hart en de Amstelkade wordt een nieuw project gerealiseerd, De Ronde Venen. Hier gaat men binnen steenworp afstand wonen van het prachtige polderlandschap en door de goede verbindingen in de buurt is men zo in een grote stad. Aan de Amstelkade wordt een veelzijdige wijk gebouwd die gasloos worden opgeleverd en een mooie tuin is te realiseren. Door de aanschaf van een grasmat draagt men bij aan de uitstraling van het groene polderlandschap. Door graszoden te kopen en zelf aan te leggen in de tuin, past uw nieuwe woning perfect bij de dorpse uitstraling van Amstelhoek. Bij ons is het mogelijk om op locatie uw grasmat samen te stellen en direct mee te nemen. Bestelt u ze liever lekker thuis vanaf de bank? Dat is ook mogelijk! Wij komen graag de sublieme graszoden bij u thuis leveren en hopen daarmee bij te dragen aan een natuurlijke uitstraling van uw woning in De Ronde Venen. Ook diegene die al woonachtig zijn in Amstelhoek mogen natuurlijk contact met ons op nemen voor meer informatie!

Klantervaringen in Amstelhoek

Klantervaring van Liesbeth uit Amstelveen

“Prachtig. Makkelijk te leggen. Goede levering.”

Mooie zoden. Echt stevig en vers. Goed volgens afspraak geleverd. Handig dat de bestelling zo kort van te voren kan. Zo kon ik bestellen nadat de ondergrond helemaal klaar was. Schaduwgras echt een aanrader. Dit bij soort anderen nog niet gezien.

Liesbeth - Amstelveen - 2020-07-18
Klantervaring van Paul uit Amstelveen

“Mooie groene zoden op tijd geleverd”

Mooie groene zoden en op tijd geleverd. Het gras ligt nu bijna een week en groeit al lekker en trekt dicht.

Paul - Amstelveen - 2020-06-08

Graszoden bezorgen Amstelhoek

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Amstelhoek en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Amstelhoek

Veelgestelde vragen in Amstelhoek

Hoe snel kunnen graszoden in Amstelhoek geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Amstelhoek?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.