Graszoden kopen in Akersloot

Ook in het pittoreske dorp Akersloot, gelegen tussen Uitgeest en Heiloo, is een natuurlijke uitstraling van groot belang. In veel tuinen van de huidige inwoners ziet men een gazon terug komen. Ook u kunt hieraan bijdragen door het kopen en aanleggen van onze graszoden. Via onze website zijn er voldoende mogelijkheden te vinden, tegen een schappelijke prijs. Graszoden dragen ontzettend veel bij aan de uitstraling van uw woning en het straatbeeld. Het geeft een rustige en natuurlijk gezicht waardoor men zich sneller op zijn gemakt voelt. De Akersloters zijn in het verre verleden (we spreken hier over de 13e eeuw) beloont voor hun betoonde dapperheid in de strijd tegen de Friezen van graaf Floris V. Wees zelf ook moedig en zorg met onze graszoden voor een prachtige grasmat aan uw huis! Ook in Akersloot is het kopen van een gazon zo gepiept.

Alkaardermeer

Akersloot ligt in de gemeente Castricum, gelegen aan het Alkmaardermeer. In de volksmond ook wel bekend als het Akerslotermeer, en het dankt zijn oorspronkelijke naam aan de iets verder naar het noorden gelegen stad Alkmaar. Het is het grootste wateroppervlak in de Schermerboezem en een bekend watersportgebied waar veel wordt gewaterskied en gesurft. Langs de oevers zijn er goede faciliteiten te vinden voor recreatie en daarbij wordt het Alkmaardermeer het hele jaar gebruikt als vaarroute voor schepen uit de Zaanstreek. Dit prachtig watergebied verdient daarom een dorp met een natuurlijke uitstraling, dat kunt u bereiken door onze graszoden te kopen. Met die strakke groene gazon past u perfect in de omgeving van het Alkmaardermeer. Natuurlijk kunt u de graszoden bij ons op locatie kopen, maar wij komen ze met alle plezier leveren. En niet alleen in Akersloot, ook als u in de directe omgeving woont leveren wij de graszoden tot aan uw deur.

’t Liefting

Op nog geen 10 minuten rijden van Akersloot, wordt in de fantastische gemeente Castricum het nieuwbouwproject ’t Liefting gerealiseerd.

De nieuwe wijk zal een authentieke architectuur bevatten met een riante oprijlaan. De keuze voor de gemeente Castricum is eenvoudig te verklaren door de ontwikkelaar, vanwege de directe verbinding met het strand, de stad en het ruime aanbod aan dichtstbijzijnde voorzieningen. ’t Liefting maakt wonen exceptioneel vanwege de parkachtige en waterrijke omgeving. Vanaf de achttiende eeuw werden meerdere buitenplaatsen, ook wel Buitens genoemd, gebouwd door heel de provincie door vermogende Amsterdammers. Met een oogwenk naar deze Buitens wil ’t Liefting bijdragen aan deze magnifieke landgoederen met uitblinkende bijgebouwen, moestuinen en luxueuze parken. Door het gebruik van onze graszoden kunt u zelf ook bijdragen aan deze rijke groene omgeving! Het kopen van een gazon is hedendaags vrij gemakkelijk en snel te regelen via onze website. Neem gerust een kijkje!

Klantervaringen in Akersloot

Klantervaring van Jacques uit Akersloot

“Goede kwaliteit en toch goedkoop”

Snelle levering

Jacques - Akersloot - 2020-06-18
Klantervaring van Jaro du cloo uit Limmen

“Makkelijke duidelijke bestelling, goed geleverd”

door de goede reviews hier voor deze leverancier gekozen. Bestelling en bezorging verliepen vlekkeloos. Net vandaag het gras gelegd, goede zoden, van de 30 rollen was er slechts 1 kapot, die hebben we voor de opvulstukjes gebruikt. Ben benieuwd hoe het gras er over 2 weken uitziet

Jaro du cloo - Limmen - 2020-10-03

Graszoden bezorgen Akersloot

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Akersloot en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Akersloot

Veelgestelde vragen in Akersloot

Hoe snel kunnen graszoden in Akersloot geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Akersloot?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.