Dagelijks steken wij graszoden vers van het land, vóór 13:00 uur besteld is de volgende dag geleverd.

Bereken direct uw prijs

Graszoden bestellen

Als u graszoden wilt bestellen kunt u het beste eens even kijken bij Graszodenkopen.nl. Wij hebben namelijk niet alleen concurrerende tarieven, we zaaien-, verzorgen- en oogsten de graszoden zelf en bezorgen deze ook nog eens bij u thuis!

Graszoden bestellen via ons bedrijf levert veel voordelen op. U krijgt in ieder geval supervers gras, voor een kleine prijs. In totaal zijn wij een jaar lang bezig met de graszoden die u kunt bestellen. Het ruim 250 hectare grote land wordt omgeploegd, bemest en geëgaliseerd. Dan zaaien wij de allerbeste zaden die NAK gekeurd zijn. Met deze zaden krijgt u mooi, donkergroen gras zoals het er op een golfbaan uitziet.

Graszoden bestellen tegen een vaste lage prijs vanaf € 1,90

Als u uw graszoden gaat bestellen bij ons bedrijf zult u merken dat u goedkope- en uitstekende graszoden geleverd krijgt in rollen, op wegwerppallets. U hoeft dus niet te sjouwen met graszoden die u gaat bestellen, wij leveren ze aan huis of aan uw tuin, als u wenst.

Op deze site kunt u eenvoudig de prijs inclusief bezorgkosten uitrekenen van het gras voordat u de graszoden gaat bestellen; u hoeft alleen even het aantal vierkante meters- en uw postcode in te vullen. U ziet dan meteen hoe goedkoop het is om graszoden te bestellen bij Graszodenkopen.nl!