Graszoden bestellen

Dagelijks steken wij graszoden vers van het land, vóór 11:00 uur besteld is de volgende dag geleverd.

Een vast scherp tarief van €1,50 per m² en wij bezorgen door heel Nederland!

Bereken uw prijs

Mooie donkergroene graszoden voor een vaste lage prijs

Graszoden op rolDe mooiste en goedkoopste graszoden kunt u bij Boelens Graszoden bestellen. We leveren de graszoden ook nog eens snel aan huis. Bij Boelens Graszoden kunt u verder op deze website bekijken wat voor een prima kwaliteit graszoden we u kunnen bieden voor een goede prijs. Uw tuin krijgt met het aanschaffen van graszoden in een handomdraai een prachtig gazon. Als u bij graszoden teler Boelens vòòr 11 uur de graszoden besteld, leveren wij de volgende werkdag uw bestelling alweer aan huis- of bij uw bedrijf af.


Werken met graszoden gaat bijzonder snel

Uw tuin met graszoden bedekken gaat niet alleen veel sneller dan het inzaaien van gras, het is ook een stuk gemakkelijker. Met het zaaien van gras dient u toch altijd rekening te houden met vogels die uw zaden wegpikken, maar ook met onkruid. En wat dacht u van flinke, onverwachte plensbuien? Graszoden zijn vanaf de eerste dag mooi, en als u uw gazon een klein beetje onderhoudt, blijft dat ook zo. Verder op deze website kunt u precies zien hoe uw gazon met wat licht onderhoud in een uitstekende staat blijft. Er staan genoeg tips hoe u de graszoden het beste kunt behandelen als ze eenmaal uw gazon vormen.

De inmiddels 80 hectare grond waarop Boelens Graszoden al 13 jaar het gras teelt wordt altijd zeer goed onderhouden, zodat de graszoden die u bestelt altijd van een uitzonderlijk goede kwaliteit zijn. De graszoden van Boelens worden aangeleverd op rol. Eén rol gras is 1 m2 groot en weegt ongeveer 12 kilo. Er gaat 75 m2 op een pallet. Het transport van de graszoden wordt verzorgd door een extern transportbedrijf. Elders op deze website kunt u met een handige calculator, door het invullen van het aantal benodigde vierkante meters, precies zien hoeveel uw prachtige gazon inclusief vervoer gaat kosten. De graszoden worden op éénmalige pallets geleverd, er zit geen statiegeld op.

Bij Boelens koopt u sterke graszoden zonder netten

In de graszoden van Boelens zitten hoofdzakelijk wortels en relatief weinig aarde. Bij ons bedrijf wordt tijdens het telen van de graszoden niet gewerkt met netten. Deze netten worden door bepaalde telers gebruikt om meer dan één keer per jaar graszoden te kunnen oogsten. De netten houden de graszoden dan steviger in hun greep dan dat ze van nature zijn. De netten zijn niet verwijderbaar uit de graszoden. Boelens oogst slechts één keer per jaar zodat het gebruik van netten niet nodig is. U krijgt dus sterke graszoden die zonder kunstmatige hulpmiddelen geteeld zijn. De graszoden van Boelens worden in het hoogseizoen drie maal per week gemaaid. Op die manier blijven de wortels sterk. Als u bij Boelens uw graszoden bestelt, weet u in ieder geval zeker dat u een topkwaliteit grasmat krijgt. Boelens zorgt ervoor dat uw graszoden mooi donkergroen zijn én tegen een stootje kunnen.

Verder op deze website kunt u de graszoden bestellen. U zult verbaasd zijn over de lage prijzen die wij hanteren. Graszoden van Boelens zijn prachtig donkergroen en van een uitzonderlijke topkwaliteit. Ze zijn gemakkelijk en snel gelegd en vragen weinig onderhoud. Uw grasmat ziet er in korte tijd uit als een strakke golfbaan. U kunt zich klaarmaken voor een prachtig, zorgeloos tuinseizoen: de graszoden van Boelens zorgen voor een mooi gazon.

Reviews
Rapportcijfer:9,1
Aantal beoordelingen:451 Bekijk alle reviews
AanlegbemestingVoorbereiding voor het nieuwe gazonPallets aan huis geleverdSpeelgazon