Dagelijks steken wij graszoden vers van het land, vóór 13:00 uur besteld is de volgende dag geleverd.

Bereken direct uw prijs

Onze klanten vertellen

Hieronder treft u enkele reactie van onze klanten aan.

Zondag 9 november

Sfeerimpressie

Bij dezen willen wij u graag van harte bedanken voor de geleverde graszoden, het nieuwe ecologische tapijt werd erg gewaardeerd! We wouden even een sfeerimpressie met u delen, werk ze nog en alvast fijn weekend!

Met vriendelijke groet,

Joan van Rijs

Zondag 9 november

Het is allemaal uitstekend

Prijs is echt uitstekend! De website is gewoon er goed en duidelijk. Over de levering: zeer snelle levering. De communicatie over de levertijden is uitstekend, maar dan ook werkelijk uitstekend.

Er zijn niet veel webshops die deze kwaliteit halen - en nee ik ben geen betaalde reviewer, maar iemand met veel ervaring met koop op afstand. Het gras is van uitstekende kwaliteit: voor zowel een voor- en achtertuin was ik voor iets meer dan 100 euro (flink deel daarvan is leveringskosten van een pallet) klaar en nu, een week later, is het gras fleurig aan het groeien.

Ik sta serieus echt versteld van deze webshop!


Bekijk overige nieuwsberichten

Zelf een reactie toevoegen?

Wij horen graag van u wat uw ervaring is met onze producten en diensten. Daarom vragen wij u via onderstaand formulier een korte reactie in te zenden. Wilt u ook een (voor en na) foto van uw situatie laten zien? Stuur dan een e-mail naar: info@graszodenkopen.nl

Hartelijk dank voor uw moeite en gestelde vertrouwen in Graszoden Kopen. Wij wensen u veel vreugde en zonnige dagen toe met uw nieuwe gazon.

Formulier "klantenreacties" kon niet worden gevonden.