GraszodenKopen.nl maakt Zuid-Holland groener!

De supergroene graszoden van GraszodenKopen.nl maken Zuid-Holland steeds groener! Wij leveren de mooiste en stevigste graszoden voor de laagste prijs. Overweegt u een (nieuw) gazon of speelveld? GraszodenKopen.nl maakt het u gemakkelijk met de lage prijzen per vierkante meter en bezorging, de op handig formaat gestoken zoden en de hoge kwaliteit van het gras. De graszoden van ons maken ook úw gazon in Zuid-Holland groener dan ooit!

Bereken gazonprijs

Graszoden voor Zuid-Holland van de beste kwaliteit

De graszoden van GraszodenKopen.nl maken het gras in Zuid-Holland groener en sterker dan ooit. De kwaliteit van het gras is zeer hoog omdat er slechts één keer per jaar geoogst wordt. U krijgt dus volgroeid gras, zowel als speelgazon, siergazon en schaduwgazon. Daar komt nog bij dat de zoden onkruidvrij en zeer dicht begroeid zijn met drie soorten graszaden, in de juiste verhouding. Roodzwenk, veldbeemd en Engels raaigras. Geschikt voor een siergazon, maar ook voor intensiever gebruik, zoals een speelveld. Bij schaduwgras wordt het graszaad Dechampsia gebruikt.

Graszoden voor uw gazon in Zuid-Holland bestelt u gemakkelijk

U bestelt de graszoden voor uw gazon in Zuid-Holland gemakkelijker dan ooit. U vult de prijscalculator in, en ziet meteen wat uw gazon gaat kosten. Vóór 13.00 besteld, binnen 1 werkdag bezorgd! Wij steken het gras dan nog dezelfde dag in gemakkelijk te hanteren rollen, en legt ze op pallets. Het transportbedrijf levert ze vervolgens op de eerstvolgende werkdag (dinsdag tot en met vrijdag) bij u af. Betalen kan online, veilig en snel via Ideal. Terwijl u de voorbereidingen treft die op de site vermeld staan, is uw gras al onderweg. Zo bestelt u graszoden voor uw gazon in Zuid-Holland gemakkelijker dan ooit!