Graszoden kopen in Zwartsluis

Een nieuwbouw huis laten bouwen en voor uw tuin graszoden kopen, is mogelijk in de nabijheid van Zwartsluis en wel in Hasselt.
Net boven Zwolle gelegen, vindt u hier een waterrijke en groene omgeving waar graszoden goed tot hun recht zullen komen.

Hier een huis kopen zal u veel ruimte opleveren, zowel de ruimte in uw huis als rondom de woning. Hierdoor is de toepassing van graszoden zo geschikt. 
Een huis kopen in De Nieuwe Stijl van Hasselt staat voor een woning omringd door water, landelijk groen, weide, frisse lucht en vogels. Een fijne en gezonde plek om een huis te kopen.

De centrale ligging tussen water en weide maakt het u mogelijk om de A25 in een kwartier te bereiken. Via de A28 zijn Meppel, Kampen en Zwolle snel te bereiken.
Uw droomhuis kopen en landelijk wonen, vraagt om een tuin die de natuurlijke uitstraling van de omgeving versterkt.
Het kopen van graszoden, voor de ruimte rondom uw woning, is een uiting van een duurzame oplossing voor de nieuwe tuin.

Zwartsluis

Zwartsluis ligt op de plek waar het Meppelerdiep en het Zwarte Water samenkomen. 
Qua inwoners tikt Zwartsluis nog net niet de 5000 aan. Weliswaar is Zwartsluis tegenwoordig onderdeel van Zwartewaterland, maar tot 2001 vormde de het een zelfstandige gemeente. Zwartewaterland is gevormd door Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis samen.

Vroeger werd Zwartsluis voornamelijk gebruikt als doorvoerhaven voor turf van Drenthe naar Holland.
Momenteel vervult de haven echter een belangrijke rol op het gebied van werkgelegenheid en recreatie.

Tuin voorzien van graszoden

Als uw woning in Hasselt wordt gebouwd, kunt u al een begin maken met het aanleggen van uw tuin. 
Niet alleen voorkomt u hiermee dat uw huis wordt bevuild, door bouwgrond dat men naar binnen loopt, hiermee creëert u ook direct een sfeervolle uitstraling rondom uw woning. 

Door graszoden te leggen, maakt uw huis een verzorgde indruk en onderscheidt u zich van de rest.
Als basis voor uw tuin zijn graszoden uitstekend. Daarnaast zijn de graszoden eenvoudig zelf te leggen. Bij het kopen van de graszoden kunt u ze op uw nieuwe adres laten bezorgen. Vindt u het prettig om ze zelf te komen halen, dan is dat uiteraard een mogelijkheid.

Klantervaringen in Zwartsluis

Klantervaring van Adrie uit Zwartsluis

“Prima graszoden/ gazon prachtig na een week”

Een bericht van Lageman op vrijdagmorgen dat de grasrollen konden gaan broeien wegens de grote hitte, ze waren er nog niet eens.. Het was de bedoeling om ze op zaterdag te leggen, maar alles is toch prima in orde gekomen, we zijn direct begonnen vrijdagmiddag om 14.00 uur nadat de chauffeur vertrokken was, 430 m2 x 15 kilo per rol; gelukkig kwamen de 2 hulpen die voor zaterdag geregeld waren ook vrijdagmiddag al helpen. Het ging zo voorspoedig dat het gras er om +/- 20.00 uur in lag. Zie resultaat na week op foto: fantastisch We kunnen gaan maaien..

Adrie - Zwartsluis - 2020-06-07
Klantervaring van Henk uit Hasselt

“Zeer netjes en attent”

Ging met vervoerder niet helemaal soepel. Maar keurig opgelost door lageman.

Henk - Hasselt - 2020-04-07

Graszoden bezorgen Zwartsluis

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zwartsluis en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zwartsluis

Veelgestelde vragen in Zwartsluis

Hoe snel kunnen graszoden in Zwartsluis geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zwartsluis?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.