Graszoden kopen in Zutphen

Gelegen aan de rivier de IJssel, ligt de voormalig Hanzestad Zutphen. Het is een prachtige stad met mooi aangelegde gazonnen en fraaie tuinen. De stad heeft een rijke geschiedenis en ontstond al in de Romeinse tijd, als een Germaanse nederzetting. Tegenwoordig is de stad vooral bekend als de ‘poort’ van de Achterhoek. Woont u in Zutphen en bent u op zoek naar een mooi gazon rondom uw huis in De Hoven, het Waterkwartier, de Zuidwijken of een van de andere wijken van Zutphen? Dan bent u aan het juiste adres! Bij ons kunt u graszoden bestellen, die we vervolgens komen leveren en voor u aanleggen. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie.

Grasmatten laten leggen in het Hof van Wesse

Deze nieuwbouwwijk van Zutphen wordt gerealiseerd op een erg bijzondere plek. Op de voormalige sportvelden van het jeugdgevangenisterrein wordt de nieuwbouwwijk uit de grond getrokken. In dit ruim opgezette project in hartje Zutphen wordt veel aandacht besteed aan groen en natuur. De woningen liggen direct aan het Lunettepark. Zoekt u naar een mooi gazon voor uw nieuwbouwwoning in het Hof van Wesse? Bestel bij ons en ervaar het gemak van leveren en plaatsing van een prachtig gazon waar u veel plezier van zult beleven.

Recreatie in en rondom Zuthpen

Nieuwbouw Park Helbergen

Het park Helbergen ligt tussen de Vierakkerse Laak, de IJsseldijk de Waarden en de Laan naar Eme, en bestaat uit 3 gebieden. Zo is er woningbouw, een groenzone en een gebied waar in de toekomst nog meer woningbouw gerealiseerd gaat worden. Het midden van het park wordt dus ingericht met fraaie natuur. Er is een diversiteit aan bomen, gras, struiken en planten, wat doorkruist wordt met prachtige wandelpaden van schelpen. Voor de jeugd is er een speelpark en een ruim speelveld. Ook volwassenen hebbe  het hier goed getroffen, met prachtige paden langs de rijke flora van het park. 

Fietsen langs de IJssel

De omgeving van Zutphen kent een zeer afwisselend landschap. Het is een ideaal gebied om lekker de fiets te pakken en op ontdekkingsreis te gaan. Slinger langs de IJssel, de Berkel of het Twentekanaal en geniet van de afwisseling van mooie natuur en prachtige dorpjes.

Vlindertuin de Kas

Voor een leuk en leerzaam uitstapje in Zutphen is Vlindertuin de Kas een absolute aanrader. Kom kijken naar de meest exotische vlinders en planten en laat u vertellen over deze bijzondere beestjes. De tuinen zijn niet alleen erg mooi vanwege de vele fladderende beestjes; hij is ook rijk aan diverse prachtige planten, waaronder de Chinese roos (hibiscus rosa-sinensis), de Blauwe waterlelie (Nymphea capensis) en de Isemene (Hymenocallis Iittoralis).

Graszoden leggen in Leesten-Oost

De nieuwbouwwijk Leesten-Oost is een prachtige, rustige nieuwbouwwijk. In de wijk komen fiets- en speelveiligheid centraal te staan en zodoende is het een perfecte wijk voor (jonge) gezinnen. Er zijn veel parkjes, lanen en water in de wijk. De natuur ligt op loopafstand en er zijn meer dan voldoende recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Bent u op zoek naar gras voor bij uw nieuwbouwwoning in Leesten-Oost? Wij hebben heel veel ervaring met het leveren en leggen van grasmatten in heel Zutphen.

Klantervaringen in Zutphen

Klantervaring van Lianne uit Deventer

“Top service ”

Eerst telefonisch contact gehad. Toen zijn we geholpen met onze keus welk soort gras wij het beste konden leggen in de tuin. Daarna een snelle en goede levering. Top service!! Bedankt voor onze nu prachtige tuin!

Lianne - Deventer - 2020-03-29
Klantervaring van Chris uit Deventer

“Goede kwaliteit, snelle levering”

Graszoden via de site besteld en betaald. Vervolgens direct een bevestiging ontvangen en handige instructies voor het leggen van de graszoden. Dankzij de track & trace code wist ik hoe laat ik de levering de volgende dag kon verwachten. Ik werd ook nog keurig een kwartier voor levering gebeld en vervolgens werd de pallet met zoden en bemesting op mijn oprit bij de tuinpoortje gelost. Zoden zagen er prachtig uit. Kortom, prima in orde.

Chris - Deventer - 2020-05-03

Graszoden bezorgen Zutphen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zutphen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zutphen

Veelgestelde vragen in Zutphen

Hoe snel kunnen graszoden in Zutphen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zutphen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.