Graszoden kopen in Zuidbroek

Midden door het prachtige Zuidbroek loopt de snelweg A7. Hierdoor wordt het dorp gescheiden in een noordelijk- en zuidelijk deel. Een goede uitvalsbasis voor tal van omringende plaatsen waaronder de stad Groningen. De afstand naar Groningen kunt u met de auto in 20 minuten afleggen. 

Voor de ontwikkeling van Zuidbroek is het Winschoterdiep belangrijk geweest. 

Het Winschoterdiep bood namelijk de mogelijkheid tot scheepvaart tussen Zuidbroek en Groningen in de 17e eeuw en dat heeft veel mogelijkheden geboden.

Huis kopen in Meerstad

Wilt u in de nabijheid van Zuidbroek een duurzaam huis kopen dan is dat mogelijk via

Thuis in de Boomgaard. De realisatie van nieuwbouwwoningen in de buurt van Zuidbroek staat garant voor wonen in een groene woonwijk die duurzaam wordt gerealiseerd.

Genieten van een echte boomgaard met verschillende fruitbomen, idyllischer wordt het niet. Al wandelend over de graspaden tussen de fruitbomen zult u de voordelen van graszoden ervaren. Als u voor uw toekomstige tuin graszoden gaat kopen, bent u niet alleen verzekerd van een prachtige tuin, maar ook nog eens duurzaam bezig. 

Voor het echte dorpse gevoel kunt u kiezen uit een boerderijwoning die zich uitstekend leent om rondom te voorzien van de graszoden die u bij ons kunt kopen. Een woning kopen in de Groningse dorpen betekent in de meeste gevallen een royale tuin.

Meeroevers

Wilt u een juiste indruk krijgen van het wonen in Meerstad, dan kunt u terecht in Meeroevers. 

Dit deel is voor het merendeel gerealiseerd, waardoor u een juist beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. 

Combineert u het bezoek aan de Meeroevers met een overnachting in Zuidbroek dan zult u het dorpse gevoel, dat kenmerkend is voor de Groningse dorpen, echt ervaren.

Uw vrije tijd kunt u doorbrengen aan het natuurstrand waar u behalve zwemmen en zonnen ook kunt kajakken. 

De waterrijke omgeving is een uitstekende bodem voor graszoden.

Bent u een fervent watersporter dan zal een tuin voorzien van graszoden het vrije gevoel dat u aan het water heeft bij u thuis versterken. 

U kunt bij ons graszoden kopen en deze vervolgens eenvoudig zelf rondom uw nieuwbouwhuis leggen. Bij het kopen van de graszoden kunt u aangeven of u ze wenst op te halen of liever heeft dat wij ze bij u komen bezorgen.

Omgeving verkennen

Wanneer u goed bent uitgerust na uw overnachting in Zuidbroek kunt u op een uitkijkplateau de nodige kennis opdoen met betrekking tot woningbouwplannen. Daarnaast kunt u uitgebreid genieten van het prachtige landschap. 

De Meeroevers wordt niet voor niets het mooiste Groningse stadsdeel genoemd. 

De pittoreske dorpjes die Groningen rijk is hebben allen hun charmes maar de Meeroevers is echt bijzonder te noemen. 

De kans dat u een woning vindt die volledig aan uw wensen voldoet en in het juiste dorp staat, is dan ook groot.

Klantervaringen in Zuidbroek

Klantervaring van Neyts uit Zuidbroek

“Geweldig”

Goed ook mooi optijd geleverd zoals afgesproken in de mail

Neyts - Zuidbroek - 2020-07-08
Klantervaring van Nick uit Sappemeer

“Prachtig gras”

Heerlijk dat nieuwe gras. Zo bezorgd en zo gelegd. Het rolt er zo op! Even proef liggen natuurlijk!

Nick - Sappemeer - 2020-04-29

Graszoden bezorgen Zuidbroek

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zuidbroek en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zuidbroek

Veelgestelde vragen in Zuidbroek

Hoe snel kunnen graszoden in Zuidbroek geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zuidbroek?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.