Graszoden kopen in Zoetermeer

Zoetermeer behoort tot één van de steden waar we regelmatig graszoden bezorgen en leggen. De wijken Meerzicht, Buytenwegh de Leyens en Rokkeveen zijn enkele plekken waar wij al gazonnetjes hebben aangelegd. Overweegt u om ook een grasmat in uw tuin te laten leggen? Wij doen dat graag voor u. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze mogelijkheden.

Groene nieuwbouwwijken in Zoetermeer

Zoetermeer is een stad met ruim 124.000 inwoners, maar dat betekent niet dat er geen aandacht is voor natuur. In tegendeel juist: de gemeente heeft veel plannen om van Zoetermeer een groene stad te maken.

Romantisch wonen in Romantisch Waterzicht

Zoals de naam al doet vermoeden, is nieuwbouwwijk Romantisch Waterzicht gericht op alles waar het hart sneller van gaat kloppen: huizen met mooie tuinen, het Heempark op steenworp afstand en woningen vlak langs het Heemkanaal. In deze nieuwbouwwijk zijn veel mogelijkheden om uw gazon en tuin naar eigen smaak in te richten.

Grasmatten aanleggen in nieuwbouwproject Juweel

Nieuwbouwproject Juweel bestaat uit 58 woningen in de wijk Rokkeveen. Een leuk detail is dat alle tuinen op het westen staan. De perfecte ligging voor heerlijke zomerdagen en zwoele zomeravonden. Ontspan met uw tenen in het gras van de rust in uw eigen tuin. U kunt van uw achtertuin een eigen juweeltje maken met gras als basis.

Groen, groener, groenst

Een groene oase in wijk de Leyens

Liefhebbers van natuur, planten en bomen kunnen binnenkort hun hart ophalen in wijk de Leyens. Op het pleintje aan de Noraschouw komt een grote groene oase waar iedereen kan genieten van wat de natuur te bieden heeft. De meeste tegels worden vervangen door sierkersen en groene planten. Een fijne plek om u even terug te trekken en een frisse neus te halen.

Buytenpark

Buytenpark is het ideale park voor zowel de actieve sporter als de rustige wandelaar. In dit park is namelijk SnowWorld te vinden, maar ook een wandelgebied waar u verschillende vogelsoorten kunt spotten of lekker met de hond kunt wandelen. Er zijn zelfs vijf inheemse uilensoorten te vinden in dit 100 hectare gebied. De gemeente wil graag dat Buytenpark een aantrekkelijk park blijft. Daarom is er een speciale ‘Visie Buytenpark’ opgesteld om aan dit beeld te blijven voldoen.

Westerpark

Het Westerpark is in alle opzichten een fijn park. Het park is 225 hectare groot en er zijn veel afwisselende dingen om te doen. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In het Westerpark vindt u bosgebieden, bloemrijke graslanden, de Natuurtuin en nog veel meer. Ook kunt u er heerlijk fietsen en wandelen. Veel mensen buiten Zoetermeer bezoeken dit park met regelmaat.

Klantervaringen in Zoetermeer

Klantervaring van Edwin uit Zoetermeer

“GEWELDIG MOOI GEAS EN TOP SERVICE!!!”

Op woensdag bij 34 graden gras besteld. Eerlijk advies gekregen, ik had beter kunnen wachten of het gras speciaal laten behandelen (een soort koeltechniek) . Ik koos voor het laatste. Vrijdag keurig op de afgesproken tijd geleverd en koel, geweldig. Inmiddels ligt het gras er super bij. 3 jaar geleden had ik ook al gras besteld en doordat het toen super geregeld was, heb ik het hier nu weer besteld. Dit soort gras vind je bijba nergens anders in Nederland.

Edwin - Zoetermeer - 2020-08-15
Klantervaring van Sjoerd uit Leidschendam

“Snel en goed geleverd. Fijne kwaliteit gras.”

Op 2e paasdag besloot ik ons gras eruit te steken en diezelfde avond heb ik bij Lageman nieuwe premium speelgras zoden besteld. Woensdag kwam het mooi op tijd binnen en kon ik het gelijk leggen. Gazonnetje ziet er weer strak uit

Sjoerd - Leidschendam - 2020-04-16

Graszoden bezorgen Zoetermeer

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zoetermeer en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zoetermeer

Veelgestelde vragen in Zoetermeer

Hoe snel kunnen graszoden in Zoetermeer geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zoetermeer?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.