Graszoden kopen in zevenhuizen

Zevenhuizen bevindt zich midden in de provincie Zuid-Holland, net boven Rotterdam. Zevenhuizen is momenteel een dorp in de gemeente Zuidplas. Vroeger was Zevenhuizen ook een eigen gemeente totdat het met de gemeente Moerkapelle samensmolt tot de gemeente Zuidplas. In heel Zuid-Holland kunt u bij ons graszoden kopen, dus ook in Zevenhuizen. Online kunt u de graszoden kopen en vervolgens kunt u ervoor kiezen om de graszoden zelf op te komen halen of u kiest voor een levering op een locatie naar wens.

Graszoden kopen in Landgoed de Eendragt

Landgoed de Eendragt is een ruim opgezette en exclusieve woonwijk in de Eendrachtspolder vlakbij Rotterdam. Het project bestaat totaal uit 37 luxe en grote villa’s op ruime kavels tot wel 1925 m² groot. Het Landgoed de Eendragt is uniek door de landelijke ligging dicht bij Rotterdam, Den Haag, Gouda en Leiden. Daarnaast is het de nieuwe woonwijk in een natuurgebied gelegen en geniet niet ook van de dorpse gezelligheid van Zevenhuizen. Bij een prachtig natuurgebied als de Eendrachtspolder is een groene tuin bijna verplicht zou men zeggen. Graszoden passen in dit gebied erg goed en bij ons kunt u naast het speelgras ook schaduwgras kopen. Deze graszoden zijn ideaal voor het deel van de tuin dat op het noorden ligt en dus vaker in de schaduw zijn, want deze graszoden zijn hiervoor speciaal ontwikkeld. Dus als u een huis koopt waarvan een deel van de tuin op het noorden ligt, raden wij u aan om schaduwgras te kopen.

Project Zevenhuizen Zuid

Dit nieuwe project bestaat momenteel uit 6 ruime kavels in het zuiden van Zevenhuizen in de nieuwe woonwijk het Koningskwartier. In deze nieuwe woonwijk komen verschillende huizen zoals vrijstaande, maar ook twee-onder-een-kap woningen. De wijk kenmerkt zich in de fraai aangeplante groenstroken. Hierdoor ontstaat rust en privacy. Op een kleine afstand van deze nieuwe wijk vindt u het centrum van Zevenhuizen met alle voorzieningen zoals restaurants, diverse winkels, kappers, etc. Daarnaast is het natuurgebied de Rottemeren binnen enkele minuten te bereiken. Ook is er een nieuwe basisschool in het Koningskwartier gebouwd. Omdat de wijk al zo groen is, past een strak gazon voor en achter uw nieuwe huis natuurlijk erg goed.

Natuurgebied de Rottemeren

De ruggengraat van de Rottemeren is het eeuwenoude veenriviertje de Rotte. Het wordt ook wel het mozaïek van bossen en waterplassen aan de rand van Rotterdam genoemd. In dit gebied kunt u op verschillende manieren van dit stukje natuurschoon genieten. U kunt met de kano, zeilboot, mountainbike, skeelers en wandelschoenen door dit gebied gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om in dit gebied te bootcampen en survivallen. U kunt in dit gebied ook voor rust kiezen door te vissen, fietsen of met een pontje over het water te varen. Als u volledig wilt relaxen in dit gebied, kan dat ook, want er zijn verschillende campings, strandjes en jachthavens waar u een heerlijke kop koffie kunt halen. Tussen het riet kunt u hier ook verschillende rietvogels horen. Het natuur- en recreatiegebied bevindt zich op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Zevenhuizen, waardoor het goed met de benenwagen te bereiken is. 

Het Lage Bergse Bos

Dit bos ligt in de gemeente Lansingerland op ongeveer 9 kilometer van Zevenhuizen. In 1960 is dit bos aangelegd en het is ongeveer 216 hectare groot. Het is een bosrijk gebied wat afgewisseld wordt met water en land. In dit gebied kunt u goed wandelen en fietsen.

Klantervaringen in zevenhuizen

Klantervaring van Arjan uit Leek

“Goede kwaliteit gras, prima service”

Via internet bestelling klaar laten zetten en zelf afgehaald. Prima uitleg van de eigenaar. Gras zonder problemen kunnen leggen. Slaat goed aan.

Arjan - Leek - 2020-07-16
Klantervaring van Febo uit Tolbert

“Na paar dagen wordt de kleur al mooi groen”

Net geen 10 omdat er toch op de 150 m2 enkele rollen waren die wat gehavend waren. Omdat er 10 m2 extra was besteld was dit geen probleem.

Febo - Tolbert - 2020-04-27

Graszoden bezorgen zevenhuizen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in zevenhuizen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor zevenhuizen

Veelgestelde vragen in zevenhuizen

Hoe snel kunnen graszoden in zevenhuizen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar zevenhuizen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.