Graszoden kopen in zegersloot

Wanneer u graszoden wilt kopen in Zegersloot dan zijn wij zeker degene die u zoekt. Graszoden kopen is iets waar mensen vaak simpel over denken. Bij deze aankoop komt echter veel meer kijken dan men van tevoren denkt. Bij ons heeft u de mogelijkheid om online graszoden te kopen. U kunt vervolgens kiezen of u deze wilt komen afhalen, of dat u wilt dat wij ze komen afleveren.Wanneer u graszoden wilt kopen in Zegersloot dan is het niet zo gek dat u wilt weten waar u aan begint. Daarom nemen we u in dit artikel mee naar Zegersloot. We geven een beschrijving van deze mooie wijk in Alphen aan den Rijn.

Over Zegersloot

Zegersloot is een van de wijken die we kunnen vinden in de gemeente Alphen aan den Rijn. De wijk heeft een vrij hoog inwoneraantal, namelijk 10,170. Dit betekent dat deze week meer inwoners heeft dan een gemiddeld dorp in Zuid-Holland. Er zijn dus een hoop inwoners, en de verhouding tussen man en vrouw zijn ook nog eens vrij gelijk. 50,7% van de mensen is man, 49,3% van de mensen is vrouw. De wijk bestaat uit een totaal aantal huishoudens van 4,460. Het grootste aandeel van de mensen zijn mensen van middelbare leeftijd. Ook woont er een redelijk percentage aan jongeren. Een huishouden in deze wijk bestaat uit gemiddeld 2.3 personen.

Nieuwbouw in Zegersloot in omgeving

Een van de dingen die op het gebied van graszoden kopen uiteraard mogelijkheden biedt is nieuwbouw. Momenteel is er begonnen met de bouw van een nieuw appartementencomplex langs de Saffierstraat. Dit is gelegen aan de Zegerplas. Er stonden al drie complexen, maar nu is er ruimte voor ook een vierde appartementencomplex. Deze zal worden gebouwd in negen verdiepingen, waarbij ruimte is voor 25 woningen in totaal.

Vooral de bovenste verdiepingen zijn bedoeld voor de vrije sector. Dit zullen in totaal 16 appartementen zijn die rond de 100 tot 120 vierkante meter aan woonruimte zullen geven. De lagen daaronder zijn voor sociale huur, hierbij hebben we het over appartementen van 90 vierkante meter. Het is de bedoeling om alle appartementen levensloopbestendig te maken. Het is daarom belangrijk om voorzieningen aan te legen. Ook om de wijk zullen nog wel voorzieningen nodig zijn, ook ter recreatie.

Verplaatsing wandelmogelijkheden

Om dit project goed te kunnen laten werken worden er een ruiter- en een wandelpad verplaatst. Daarnaast worden er ook een aantal parkeerplaats toegevoegd aan de ruimte voor de bouwvoorzieningen. Zo dat de bouw in de beste staat door kan gaan.

De blik op de toekomst

Om er voor te zorgen dat er kan worden voldaan aan de stijgende woningbehoefte worden er nieuwe locaties aangewezen voor nieuwe projecten. Zo zijn er bepaalde groenvoorzieningen of parkeerterreinen al aangewezen voor dit soort plekken. Locaties die al definitief zijn aangewezen zijn bijvoorbeeld: terrein ARC, Molenaarspad Asfaltcentrale, parkeerterrein Saffierstraat en de Klompenmaker.

Het is dus geen geheim dat onorthodoxe plekken zullen worden ingezet om een toenemende eis aan woningen te kunnen bevredigen. Het klinkt wellicht als een vreemde insteek, maar toch is het nodig. Zeker in Nederland hebben we vaak niet alle ruimte die we nodig hebben, en daar moeten we altijd zo goed mogelijk mee omgaan. En dan heeft u soms dit soort oplossingen nodig. Qua perspectief voor de toekomst en mogelijkheden daaromheen zit u hier dus voorlopig wel goed.

Klantervaringen in zegersloot

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen zegersloot

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in zegersloot en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor zegersloot

Veelgestelde vragen in zegersloot

Hoe snel kunnen graszoden in zegersloot geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar zegersloot?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.