Graszoden kopen in Zeewolde

Graszoden zijn een echte aanwinst voor praktisch elke tuin. Woont u in de buurt van Zeewolde en wilt u een mooi gazon aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw graszoden online bij ons bestellen. Vervolgens komen wij ze bij u afleveren en plaatsen. Zo hoeft u zelf niks te doen! Wij leggen graszoden in Zeewolde en omstreken. Dus ook in omliggende gebieden kunt u bij ons terecht. Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.

De plaats Zeewolde 

In het zuidelijke gedeelte van Flevoland is de plaats Zeewolde te vinden. Zeewolde is een groene, recreatieve woonplaats liggend aan het meer de Wolderwijd welke aangesloten is aan het Markermeer en het IJsselmeer. Strandjes en natuurgebieden zijn er dus genoeg te vinden. Ook is er geen gebrek aan groenvoorzieningen. Gaat u verder Zeewolde in dan komt u op een gegeven moment uit bij het centrum. Het centrum is overzichtelijk en modern ingericht, maar heeft ook een gezellige sfeer. 

De drie woonwijken 

Zeewolde bestaat uit een aantal verschillende wijken, waarvan de drie woonwijken het belangrijkst zijn. Hier staan namelijk de meeste huizen en wonen de meeste mensen. De woonwijken liggen vlakbij het centrum en beschikken over voldoende voorzieningen voor kinderen. Denk aan parkjes en speeltoestellen. 

Het Woldstrand 

Het Woldstrand is een strand aan de randmeren gelegen in Zeewolde. Het strand is al meerdere keren uitgeroepen tot beste strand van Flevoland. Dit is natuurlijk niet voor niets. Zo is het strand omgeven door groene omgeving en fungeert de dijk als een soort boulevard waar lekker op gewandeld en gefietst kan worden. Ook is het een erg ruimtelijk strand en beschikt het strand over genoeg voorzieningen, zoals horeca.

 Watersport 

Aangezien Zeewolde aan het meer ligt zijn er genoeg aanbieders van watersport en wordt Zeewolde bezocht door fanatieke watersporters. Zo is er een surfschool, kunt u boten huren en kunt u zelfs parasailen.

De Knarrenhof 

De Knarrenhof is een nieuwbouwproject in Zeewolde waar 24 woningen worden gebouwd. De woningen zijn bedoelt voor zelfredzame ouderen die nog graag zelfstandig willen blijven wonen. De woningen zijn strak afgewerkt en hier hoort natuurlijk een mooi gazon bij. 

De Felsen 

De Felsen is een nieuwbouwproject dat zich richt op jonge stellen en gezinnen. De woningen zullen in de wijk: Polderwijk komen te staan. De wijk kenmerkt zich door veel groen, veel ruimte en goede voorzieningen. Er zullen verschillende soorten woningen worden gebouwd. Bij deze woningen is een strakke grasmat een zeer mooie toevoeging. 

Small Houses 

Small houses is een interessant, duurzaam nieuwbouwproject in de nieuwe wijk Molenbuurt in Zeewolde. Dit wordt een wijk met veel groen. De huizen worden gebouwd met duurzame materialen en zorgen voor zo klein mogelijke energielasten. Ook worden ze gebouwd in een groen parkje met een parkeerplaats buiten het parkje, zodat er een rustige woonomgeving ontstaat met voldoende privacy. Om deze groene trend voort te zetten misstaat een mooi, groen gazon zeker niet. Dit is eenvoudig te bewerkstelligen door gebruik te maken van Graszoden die wij kunnen leveren en leggen. Wij hebben hier ervaring mee ook in en rondom Zeewolde.

Klantervaringen in Zeewolde

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Zeewolde

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zeewolde en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zeewolde

Veelgestelde vragen in Zeewolde

Hoe snel kunnen graszoden in Zeewolde geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zeewolde?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.