Graszoden kopen in Zaandijk

Heeft u een woning in Zaandijk? Wilt u een prachtig gazon in uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres? Online kunt u graszoden bestellen die wij met liefde leveren en leggen. Wij leveren graszoden in wijken als Rooswijk, Oud Koog en Zaanse Schans. Staat uw huis in een ander gedeelte van Zaandijk? Ook dan komen we graag bij u langs voor het verkopen van een mooi grasmat. Met mooie, ruime huizen is het een mooie aanwinst uw woning. Onderaan deze pagina kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden.

Mooie historie

Het verhaal gaat dat inwoners van Zaandijk bekend stonden als gierig. Men noemde ze ook krentenkakkers. Aan de andere kant kan het komen door de welgesteldheid van de mensen hier. Met de mooie, oude en ruime huizen lijkt het op een geweldig dorp. Niet voor niets vindt u hier huizen met mooie tuinen.

Prachtige wijken in Zaandijk

Zaandijk is een prachtig, historisch dorp in Noord-Holland. Het heeft van alle dorpen misschien wel de grootste karakteristieken van de oude Zaanse bouw. Dit ziet u vooral terug aan de Zaanoever. Daarnaast vindt u hier ook de Zaanse Schans, een grote trekpleister voor toeristen

De Gortershoek

Binnen Zaandijk vindt u het prachtige Gortershoek. Dit is een beschermd gebied in Oud-Zaandijk. Hier vindt u, midden in het centrum, veel oude huizen. Het zijn vooral houten huisjes die hier staan.

Zaanse Schans

Zaandijk is niet alleen een prachtig, oud dorp. Het zit tegen de Zaanse Schans aan. U vindt hier een woon-werkgebied dat u terugneemt in het jaar 1850. Zie diverse bakkers met heerlijke koeken, kijk binnen bij een klompenmaker of koop een van de smakelijke kazen. Een dag rondwandelen of fietsen is zowel leuk als leerzaam.

Graszoden kopen in Hofje van Zaandijk

In Hofje van Zaandijk zijn grote nieuwbouwprojecten bezig. Dit gezinswijk kenmerkt zich met de karakteristieke Zaanse huizen. Vlak aan de Zaan, in het centrum zit u op een prachtige locatie. Met verschillende vrijstaande huizen kunt u hier een mooi gazon voor kopen.

Graszoden kopen voor Rooswijk

Rooswijk is een van de nieuwbouwwijken binnen Zaanstad. Deze wijk kenmerkt zich als een jonge, grote wijk. Met veel water is er veel mogelijkheid om ook een boot aan te leggen. Met veel gezinnen en jonge kinderen is het mooi om een prachtige groen graszoden te kopen.

Klantervaringen in Zaandijk

Klantervaring van Rene uit Westzaan

“Helder en duidelijk ”

Super team die weten waar ze mee bezig zijn echt een aanrader

Rene - Westzaan - 2020-04-07
Klantervaring van Rene uit Westzaan

“Correct van a tot z”

Jongens weten waar ze mee bezig zijn en was keurig geregeld allemaal

Rene - Westzaan - 2020-04-03

Graszoden bezorgen Zaandijk

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Zaandijk en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Zaandijk

Veelgestelde vragen in Zaandijk

Hoe snel kunnen graszoden in Zaandijk geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Zaandijk?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.