Graszoden kopen in Workum

Voor een groen gazon in Workum koopt u graszoden online. U kunt de graszoden gemakkelijk laten bezorgen of juist afhalen als u dat liever heeft. Graszoden kopen is een must als u in de warme maanden heerlijk wilt genieten van uw achtertuin in het schone Friesland waar de lucht als een van de zuiverste luchten van heel Nederland wordt beschouwd. Workum is een gezellig dorp met veel groen. Groene graszoden kopen draagt erbij dat uw huis samensmelt met de natuur in Workum. U kunt graszoden kopen in Workum en de omgeving van Workum. Graszoden zijn een speelveld voor uw kinderen. Daarnaast zijn graszoden zeer gewenst om doorheen te lopen of een BBQ op te houden. Graszoden zorgen voor open stukken in uw achtertuin. Als u graszoden gaat kopen kunt u deze zelf door uw tuin uitrollen. In het eerste opzicht lijken het matten die zeer snel worden omgevormd tot een grasveld dat zijn wortels vind in de aarde. Zo blijft het gras mooi het hele jaar door. Meer informatie over het kopen van graszoden kunt u hier vinden.

Wijken en woningen in Workum

Graszoden kopen doet u om bij te dragen aan al het groen in dit Friese plaatsje. Bij een nieuwe mooie landelijke woning hoort natuurlijk ook een groen gazon als u de natuur dichtbij huis wilt halen. Niets is zo onmisbaar als gras in uw achtertuin om het overzicht in uw tuin te bewaren en het onderhoud makkelijker te maken. Een nieuwe woning laat alle ruimte vrij om uw tuin te ontwerpen en graszoden voor te kopen in Workum. Thomashof heeft enkele nieuwbouw gezinswoningen gerealiseerd. Voor deze woningen kunt u kiezen voor een mooie strakke tuin van groene graszoden. De Waterhof zoals het project heet biedt vele twee onder een kap woningen die gloednieuw zijn.

Natuur in Workum

Als u een gazon van graszoden heeft gecreëerd kunt u ook wandelen in de mooie omgeving van Workum. Natuurgebied Warkumerwaard is een plek om helemaal tot rust te komen in It Fryske Gea, een groen gebied waar u het authentieke Friesland kunt proeven in de Natuur. In de zomer heeft het gebied prachtige bloemen die in bloei staan, bossen, wateren en weiland. Een wandeling of heerlijke picknick zijn onmisbaar in dit mooie gebied. It Fryske Gea ligt aan het ijsselmeer nabij Workum. Vroeger beheerste de woeste zuiderzee het gebied waar door de komst van de afsluitdijk er een mooi natuurgebied met vele vogels en meeuwen is gevormd. Diverse heideplanten, mooie bloemen en bijzondere weidevogels zijn onderdeel van dit rustgevende natuurgebied.

Bezienswaardigheden in en nabij Workum

Workum is een stadje in zuid west Friesland nabij Sneek. Het centrum wordt gedomineerd door het mooie historische pand van het oude stadhuis. Ook maakt het stadje onderdeel uit van de elf steden waar via de elf steden schaatstocht ooit liep toen er nog strenge winters waren. Het is daarom nooit uitgesloten of er ooit nog een elfsteden tocht komt. De Workumertrekvaart is het water dat door het stadje loopt die ooit onderdeel was van de bevroren elf steden vaart. In de warme zomermaanden kunt u met een sloep over dit water varen langs de mooie oevers, weilanden en oude panden in Workum. Op de Merk, een mooie plein met deftige gebouwen dat tussen het Noard en het Súd ligt kunt u prachtig foto’s maken of een terrasje pakken. De Merk en bepaald het gezellige stadszicht van Workum.

Klantervaringen in Workum

Klantervaring van Edwin uit Koudum

“Mooie sterke grasmatten”

Nette afhandeling, op afgesproken tijd gebracht en mooie groene mat.

Edwin - Koudum - 2020-06-24
Klantervaring van Freddy uit Bolsward

“Goede service en goed product gras geleverd.”

Zeer makkelijk te bestellen overzichtelijke site. Snelle levering de chauffeur was ruim op tijd en heeft het perfect op de juiste plaats afgeleverd. Het gras was 13:30 geleverd en 16:00 zat het gras er in. Mooie volle graszoden. Top

Freddy - Bolsward - 2020-04-17

Graszoden bezorgen Workum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Workum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Workum

Veelgestelde vragen in Workum

Hoe snel kunnen graszoden in Workum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Workum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.