Graszoden kopen in Winsum

Woont of gaat U binnenkort wonen in Winsum? Met onze graszoden zorgen wij ervoor dat nieuwe paleisje er voortreffelijk bij ligt! Een sublieme grasmat hoort vanzelfsprekend in de natuurlijke omgeving van Winsum. Als vanwege een nieuwbouwproject huisadres nog niet in Google Maps is te vinden, dan wees gerust. Wij weten waar we moeten zijn en we leveren de graszoden tot op de deurmat. Indien men begint aan een nieuwbouwhuis dan bent U ook bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. Wonen in de grensstreken van Winsum? Ook op zoek naar nieuwe graszoden? Neem gerust contact met ons op..

Geschiedenis verbonden met een brug

Het dorp Obergum wordt soms nog als apart dorp gezien omdat het aan de overkant het Winsumerdiep ligt. De beide dorpskernen zijn verbonden met een stenen boogbrug, genaamd De Boog. Omdat men vroeger niet deed drinken in hun eigen dorp, maakten de inwoners van Obergum dankbaar gebruik van de brug om in Winsum naar het café te gaan. Die van Winsum haalden hun borrel in Obergum. Drinken aan de andere kant van de brug, dat was heel wat anders!

Mooiste dorp van Nederland

Door de gemoedelijkheid in het dorp, de architectuur en levendigheid, is Winsum door de ANWB uitgeroepen tot het allermooiste dorp van Nederland! Wat een prachtige plek is het daardoor om te wonen. Met een leuke stadswandeling kom je langs vele historische plekken, hoor je verhalen van de locals over de geschiedenis en maak je in de pittoreske winkelstraten kennis met de authentieke architectuur. 

Winsumerdiep

Het nieuwbouwproject Munster fase 1 wordt gebouwd aan het Winsumerdiep. De combinatie van het haventje en de Winsumerdiep geeft vertier aan het dorp en lijmt heel mooi Winsum en Obergum aan elkaar. Voor de rust en ruimte in de natuur zit U hier perfect. Het project Munster bevat een oog voor detail met een sierlijke woonkamer en riante keuken. In deze waterrijke omgeving heeft U voldoende ruimte voor een royale tuin. De 9 woningen worden duurzaam ontwikkeld en past daardoor binnen het beeldkwaliteitsplan. Vanwege onze ruime ervaring in graszoden leggen, komen wij graag bij U thuis om Uw plan te bespreken. Zo past Uw trendy woning moeiteloos in de landelijke en waterrijke omgeving Winsum. 

Klantervaringen in Winsum

Klantervaring van Wiert uit Aduard

“uitstekende grasrollen ontvangen”

Op zaterdag besteld en geleverd op dinsdag; uitstekende kwaliteit grasrollen. Bezorging perfect geregeld; zeer vriendelijke chauffeur die de rollen op de meest geschikte plaats neerzette waardoor minimaal getild hoefde te worden met de rollen. Betaling van de rollen uitstekend geregeld.

Wiert - Aduard - 2020-04-23
Klantervaring van Marc uit Bedum

“Goede prijs kwaliteit.”

Alles conform afspraak en kwalitatief goed gras.

Marc - Bedum - 2020-07-05

Graszoden bezorgen Winsum

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Winsum en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Winsum

Veelgestelde vragen in Winsum

Hoe snel kunnen graszoden in Winsum geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Winsum?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.