Graszoden kopen in Winschoten

Winschoten is een stad in de provincie Groningen. De plaats verkreeg in 1825 stadsrechten van de toenmalige koning: Willem I. De stad is vooral populair onder Duitse toeristen, die genieten van het grote winkelaanbod. Winschoten is de op een na grootste winkelstad van Groningen. Wonen in Winschoten is ook erg aangenaam. De stad is onderverdeeld in diverse wijken, waaronder de Zeeheldenbuurt, de Bomenbuurt en de Udesweg-Zuid. Maar ook in andere wijken van Winschoten is het heerlijk vertoeven. Woont u in Winschoten en bent u op zoek naar een grasleverancier? Meer informatie over onze producten, services en aantrekkelijke prijzen vindt u onderaan deze pagina.

Gras leveren in de Kloostervallei

Een van de nieuwe wijken die aan de ‘groene rand’ van Winschoten gebouwd worden, is de Kloostervallei. De wijk bestaat uit ongeveer 250 woningen en kent speelse hoogteverschillen, veel groen en een waterpartij in het hart van de wijk. De nieuwbouwwijk combineert het drukke stadsleven met rustig en ontspannen wonen in de natuur. Bent u op zoek naar een mooi gazon voor rondom uw nieuwbouwwoning in de Kloostervallei? Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van de mooiste tuinen in nieuwbouwprojecten in en rondom Winschoten.

Gras leggen in Blauwestad

Iets ten noorden van Winschoten wordt nieuwbouwproject Blauwestad gerealiseerd. Binnen dit nieuwbouwwijk project worden zoveel woningen gebouwd, dat het zelfs een geheel nieuw dorp is geworden! Blauwestad ligt aan een gigantisch natuurgebied, van rond de 2000 hectare. Recreatie, wonen en natuur komen samen in dit innovatieve nieuwbouwproject. Het is daarom de ideale plek voor woningzoekers die dichtbij de natuur willen wonen met alle gemakken van een nieuwbouwwoning. Alle woningen liggen als het ware op hun eigen eiland, wat zorgt voor een unieke woonervaring. De vrijstaande huizen worden omringd door prachtige tuinen waar een fraai gazon zeker niet zou misstaan.

Recreatie in Winschoten

Wandelen in het Sterrenbos

Het Sterrenbos is een bos aan de rand van het stadscentrum van Winschoten. Het bos wordt doorkruist door verschillende wandelpaden met bruggetjes over de aanwezige waterlichamen. Het is daarom een prettige plek voor een wandeling of ommetje.

Ontspannen aan het Oldambtmeer

Het uitgestrekte natuurgebied rondom Winschoten heet het Oldambtmeer. Het gebied huisvest diverse (water)vogels, reeën en hazen. Er zijn meer van voldoende mogelijkheden tot recreatie op en rondom het meer. Zo kunt u er varen, zwemmen, vissen, of gewoon lekker aan de kant genieten van de vergezichten, onder het genot van een drankje op een terrasje.

Klantervaringen in Winschoten

Klantervaring van Klaas terpstra uit Winschoten

“Supergras”

Supergras voor een passende prijs. Altijd problemen gehad met graszaad, nu in 1 dag een prachtig gazon

Klaas terpstra - Winschoten - 2020-07-06
Klantervaring van Peter uit Winschoten

“TOP Service”

Alles volgens verwachting geleverd. mijn voortuin moet in de toekomst ook nog en hoef niet op zoek te gaan naar een andere verkoper.

Peter - Winschoten - 2020-06-29

Graszoden bezorgen Winschoten

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Winschoten en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Winschoten

Veelgestelde vragen in Winschoten

Hoe snel kunnen graszoden in Winschoten geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Winschoten?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.