Graszoden kopen in Wilp

Voor een achtertuin met een overschot aan groen kunt u graszoden kopen in het dorp Wilp. Deze plaats ligt in een omgeving met veel bomen, planten en grasvelden. Het dorp ligt in Voorst in Twente. De omgeving is niet ver weg van de Veluwe met mooie natuurgebieden.

Graszoden kopen hoort erbij als u in Wilp woont of in Wilp gaat wonen. Graszoden kopen is een mooie aanwinst voor elke achtertuin. Gras geeft de mogelijkheid om wat openheid in uw tuin te brengen. Tevens biedt een groot gazon de mogelijkheid voor uw kinderen op in de zomer lekker buiten te spelen. Graszoden kopen en laten leveren doet u via de website.

U kunt de graszoden zelf plaatsen op een strakke aarde ondergrond. Graszoden kopen in Wilp draagt een steentje bij aan de groene natuur van de Twenste achterhoek in de gemeente Voorst. 

Nieuwbouw en wijken in Wilp

Wilp heeft aan de binnenweg enkele nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Deze tuinen moeten nog worden aangelegd. Dit kan door een mooi aantal graszoden te kopen. De tuin wordt met graszoden even groen als de omgeving van Wilp.

De binnenweg in Wilp wordt voorzien van vrijstaande woning met veel ruimte voor tuin om het huis. Grote oppervlakten aan tuin lenen zich uitstekend voor het kopen van graszoden. Deze vullen de tuin als ware op waardoor er ook minder onderhoud nodig is voor de tuin behalve het maaien van gras en besproeien in droge maanden. 

Natuur in Wilp en omgeving

Wilp in de achterhoek heeft heel veel natuur en natuur bezienswaardigheden in haar omgeving. Naast een mooi groen graszoden gazon kunt u ook genieten van ander soort natuur die Wilp te bieden heeft. Groot Hontschoten in de omgeving heeft een levenstuin met sierlijke bloemen en planten om te bezoeken. In Bussloo kunt u de sterren bewonderen in de sterrenwacht.

Golfliefhebbers kunnen in het nabijgelegen Bussloo golven op een mooi groen uitgestrekt recreatiegebied aan golfparcours. Bij Teuge in de buurt van Wilp kunt u een rondvlucht maken en zo het Twentse landschap en de Veluwe van bovenaf bewonderen. Ook kunt u zelf vliegen mits u bevoegd bent een vliegtuig te besturen.

Als u even vakantie wilt houden nabij uw woonplaats biedt Wilp ook diverse vakantiehuisjes in de rustgevende natuur voor optimale ontspanning. Dit zijn speciale natuurhuisjes die in bossen en weilanden zijn te vinden. Hier komt u geheel in harmonie met de natuur van Twente, de Betuwe en de Veluwe.

Bezienswaardigheden nabij Wilp

In het nabijgelegen Bussloo vind u ontspannende thermen bij Thermen Bussloo. Dit grote sauna complex bevat vele heilzame baden en sauna’s. Ook heeft het complex een hotel om in te overnachten samen met diverse arrangementen van eten en massages. Thermen Bussloo biedt ontspanning en rust voor iedereen die van de dagelijkse drukte wilt ontsnappen. In museum More is realistische moderne kunst te vinden.

Het hof van Twello is een mooie natuurtuin met verschillende soorten bloemen, planten en gelegenheden. Door deze tuin kunt u een wandeling maken over vlonders langs water en vijvers. Op de boerderij kan tevens gezwommen worden in modderpoelen en zijn mooie routes langs paden met veel natuur en dieren.

Ook is er voor mensen die van wijn houden een wijnproeverij met allerlei hapjes nabij Twello en Wilp. Deze druiven worden lokaal verbouwd en gerijpt tot wijn die hetzelfde smaakt als zuidelijke en exotische wijnen. 

Klantervaringen in Wilp

Klantervaring van Marco uit Twello

“Fijn om alles thuis geleverd te krijgen ”

Geen gesleep en binnen een ochtend 80 m2 gelegd. Snel een super mooiresultaat

Marco - Twello - 2020-05-06
Klantervaring van Lianne uit Deventer

“Top service ”

Eerst telefonisch contact gehad. Toen zijn we geholpen met onze keus welk soort gras wij het beste konden leggen in de tuin. Daarna een snelle en goede levering. Top service!! Bedankt voor onze nu prachtige tuin!

Lianne - Deventer - 2020-03-29

Graszoden bezorgen Wilp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Wilp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wilp

Veelgestelde vragen in Wilp

Hoe snel kunnen graszoden in Wilp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wilp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.