Graszoden kopen in Willemstad

Ja, ook in Curaçao leveren wij graszoden. In Willemstad kunt u bij ons graszoden kopen voor groene locaties. Deze stad wordt jaarlijks heel vaak bezocht door Nederlandse toeristen en andere mensen over de hele wereld. Willemstad is een van de grootste trekpleisters van het Nederlands koninkrijk. Graszoden kopen in Willemstad? In dit artikel informeren we u over de mogelijkheden.

Nieuwbouwprojecten Willemstad

Wanneer u graszoden wilt kopen in Willemstad voor nieuwbouwprojecten, dan is er op het moment niet heel veel nieuws. Op het moment zijn er in Willemstad nog een nieuwbouwprojecten gepland voor de komende tijd. Wellicht dat er nog projecten komen in de nabije toekomst, maar voorlopig zijn deze er nog niet.

Unieke wijken in Willemstad

Willemstad wordt ook wel gezien als het historische hart van Curacao. Willemstad is op het moment bezig met vergroening. Willemstad kent een hoop unieke wijken waar u helemaal tot rust kunt komen. Zo onder andere Punda, Scharloo en Octrobanda. Het centrum van Willemstad staat zelfs op de werelderfgoedlijst. Willemstad is uiteraard een zonnige woonplaats. Graszoden kopen is hier dan ook altijd een goed idee. Of het nu gaat om grootschalige nieuwe projecten zoals parkjes, of het aanleggen van een nieuwe tuin, graszoden kopen in Willemstad komt altijd goed tot zijn recht.

Graszoden aanleggen in Punda 

Punda is de wijk die samen met Otrobanda het hart van de mooie stad vormt. Dit alles is te herkennen aan de ongelooflijk kleurrijke architectuur. Met deze vrolijke gevels is deze handelskade een soort visitekaartje. Daarnaast kunt u naast de kade heerlijk tot rust komen op de diverse terrasjes. Hier kan altijd meer groen bij!

Wanneer u de zee op kijkt dan is het net of u een schilderij in kijkt. Schepen die af en aan komen varen, het is prachtig om te zien. Met Fort Amsterdam, een prachtig werk uit de 17e eeuw is Punda ook een van de wijken waar u naartoe gaat wanneer u op zoek bent naar mooi erfgoed om te bezichtigen.

Pietermaai

Een wijk met enorm veel karakter. Na een behoorlijke periode van verval wordt de wijk weer langzaam hersteld. Hier liggen genoeg mogelijkheden voor vergroening! Het is een wijk met veel potentie en mogelijkheden. Daarnaast is het een wijk waar ongelooflijk veel uitgaansgelegenheid is. Er zijn heel erg veel hippe plekken waar u lekker los kunt gaan in het weekend. Een plek om te zien, en om gezien te worden!

Deze wijk is een van de eerste uitbreidingen buiten de originele muur van Willemstad. Deze barstte aan het begin van de 18e eeuw uit zijn voegen. De muur werd afgebroken in 1860, pas vanaf dat moment begon het zich te vormen tot een wijk die garant staat voor veel uitgaansgelegenheid. Zoals we eerst al even kort benoemden, de wijk kende eerst een hoop verval. Zeker rond de 20e eeuw was de wijk allesbehalve fraai. Maar, met dan een nieuwe en goede investeringen wordt de wijk momenteel in volle glorie helemaal hersteld. Tegenwoordig kunnen we Pietermaai rekenen onder leuke en veilige plekjes in Curaçao.

De route van de Theaterstraat Richting de Nieuwestraat is de meest bekende. Hier komt u langs een hoop leuke plekken en dan heeft u gegarandeerd een leuk avondje uit! Naast de uitgaansgelegenheid kent deze wijk ook een vorm van architectuur waar u lang van kunt genieten.

Klantervaringen in Willemstad

Klantervaring van Wilfred uit Klundert

“Goede en snelle levering”

Gemakkelijke website om te bestellen. Duidelijke uitleg met documentatie. Snelle levering. Gras ligt er netjes bij. nu veel water geven en ik kan er weer jaren van gaan genieten.

Wilfred - Klundert - 2020-05-19
Klantervaring van Leendert uit Ooltgensplaat

“Zeker aan te bevelen”

Duidelijk bestelproces. Goede klantenservice. Nette levering en goed gras.

Leendert - Ooltgensplaat - 2020-05-16

Graszoden bezorgen Willemstad

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Willemstad en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Willemstad

Veelgestelde vragen in Willemstad

Hoe snel kunnen graszoden in Willemstad geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Willemstad?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.