Graszoden kopen in Wijchen

Wijchen is een relatief nieuwe gemeente in de provincie Gelderland. Wijchen is pas in 1982 ontstaan uit een samensmelting van meerdere gemeentes. Wijchen telt ruim 40.000 inwoners en heeft een aantal noemenswaardige hoogtepunten. Daarnaast is Wijchen een uiterst groene gemeente, met veel aandacht voor de natuur. Dit zowel in de beboste gebieden rondom het centrum heen, maar ook in het centrum zelf is een hoop groen te vinden. Wij dragen hier deels aan bij door grasmatten op maat aan te leveren voor onder andere Wijchen. De graszoden kunnen gemakkelijk via onze website besteld worden en in diverse maten. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanleg, daar zorgen wij namelijk ook voor!

Romeinse overblijfselen in Wijchen

De provincie Gelderland in het algemeen staat erom bekend dat er regelmatig overblijfselen van vorige eeuwen teruggevonden worden. Ook in Wijchen is dit het geval. In het Wijchens Meer zijn namelijk verschillende restanten gevonden van de Romeinse tijd. Het gaat hierbij om bouwmaterialen, gedeeltes van een brug en andere geschiedenis. Ook staat er nog altijd een Romeinse villa aan het Wijchens Meer. De villa was duidelijk voor de rijkelui, aangezien het vloerverwarming, muurschilderingen en naar alle waarschijnlijkheid een bronzen kraan voor stromend water bevatte. Uiteraard is het Wijchens Meer te bezoeken, er zal echter niet veel meer over zijn van deze Romeinse restanten, maar deze zijn inmiddels in het museum te vinden. In ieder geval wel een stukje geschiedenis midden in de natuur!

Project Oosterpark

Wijchen staat bol van de natuurgebieden. Het Oosterpark is Wijchen is al jarenlang een druk bezocht park, maar is inmiddels aan renovatie toe. Verschillende belangengroepen hebben in samenwerking met de gemeente een project opgestart waarbij het Oosterpark vernieuwd gaat worden. Er gaan een hoop dingen veranderen binnen de 12 hectaren, maar een van de grootste veranderingen is toch wel het terugbrengen van de vlinderpopulatie. Dit wordt gedaan door verschillende specifieke bloemensoorten op een veenbodem te planten. Het voornaamste doel van de herinrichting waar men zich tijdens dit project op gaat focussen is het combineren van lichte recreatie en natuur. Wanneer het park weer volledig toegankelijk is, is nog niet bekend. Eén ding dat wel zeker is, is dat het een prachtig park zal worden!

Groen en duurzaam

Zoals elke Nederlandse gemeente, wil ook Wijchen moderniseren. Er komt steeds meer nieuwbouw aan te pas, maar ter compensatie let de gemeente extra op de groenvoorzieningen. Gazonnen, bomen, struiken en grasmatten zullen het groene, duurzame karakter voortzetten in de gemeente. Wij helpen hieraan mee door graszoden aan te leveren. Of u nou uw achtertuin van een grasmat wil voorzien of we ingezet moeten worden op een openbare plek – het is allemaal mogelijk! Bekijk onze website voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Klantervaringen in Wijchen

Klantervaring van Terence uit Wijchen

“Goede stevige schaduwgraszoden, voor de deur geleverd”

We hebben schaduw graszoden besteld en deze zien er robuuster uit dan de speelgras zoden die de overburen hebben. De zoden waren goed vochtig, mooi op maat gesneden en eenvoudig (zelf) te leggen. Het resultaat ziet er goed uit,

Terence - Wijchen - 2020-06-11
Klantervaring van Martin uit Nijmegen

“Snelle levering van mooie verse zoden”

Na wat rondkijken op intenet deze zoden aangeschaft, naast de kwaliteit was de levering de volgende dag mede doorslaggevend, Ik heb gekozen voor sterk premium speel gras.

Martin - Nijmegen - 2020-05-11

Graszoden bezorgen Wijchen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Wijchen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wijchen

Veelgestelde vragen in Wijchen

Hoe snel kunnen graszoden in Wijchen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wijchen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.