Graszoden kopen in Westland

Wordt het tijd om uw gazon in het mooie Westland te vernieuwen en te herinrichten, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem eens een kijkje op onze website om ons assortiment te bekijken. Wij hebben al meerdere gazonnen aangelegd in de wijken Midden Woerd, De Geest, Naaldwijk Centrum en De Ronde Schoorsteen. Wilt u meer informatie over onze grasmatten en werkwijze? Scrol dan naar beneden om meer informatie te vinden.

Groen wonen in Westland

Als u wilt wonen in een groene omgeving, dan zit u bij gemeente Westland goed. Er zijn diverse nieuwbouwwijken en –projecten die voorkeur geven aan groene en natuurlijke wijken.

De Otterschelp

De naam van de wijk zegt het al: de Otterscherp ligt vlakbij de zee, aan de duinen van Monster. Net boven Den Haag vindt u dit prachtige nieuwbouwproject. De tuinen zijn voorzien van een heus duinlandschap en mocht u de hort op willen, kunt u uw sloep pakken naar het doorgaande vaarwater. Wonen in de Otterschelp biedt rust, ontspanning en kalmte. Wilt u van uw tuin ook het perfecte stukje gazon maken? Wij helpen u graag een handje bij het maken van uw keuze.

Parkrijk

Stedelijk wonen in een groene omgeving is een combinatie die u kunt vinden in wijk Parkrijk in Rijswijk Buiten. Groen en beleving staat centraal en samen met diverse grote wegen in de buurt én het stadscentrum, maakt deze wijk tot een locatie met genoeg mogelijkheden voor ieder wat wils. Wilt u de juiste balans in uw tuin vinden? Laat u zich door ons adviseren.

Natuur in Westland

Het Prinsenbos

Het Prinsenbos in Naaldwijk is een plek waar ruimte is voor ontspannen, het ondernemen van activiteiten en de hort op met de (klein)kinderen. Het recreatiegebied ligt aan een waterplas. In het Prinsenbos kunt u wandelen, zwemmen, uw hond uitlaten of laten zwemmen, liggen op de ligweide en vissen. Ook kunnen kinderen hun energie kwijt in de natuurspeeltuin. Tot slot kunt u ook veel leren over bloemen en planten: er is namelijk een kruidentuin, vogelscherm, de vlindertuin en nog meer! Een bezoekje aan Het Prinsenbos is een bezoekje om van te genieten.

Het Staelduinse Bos

In het drukke Westland is er ruimte om de kalmte, rust en ontspanning terug te vinden in het Staelduinse Bos bij ’s Gravenzande. Het Staelduinse Bos is een kwetsbaar natuurgebied, aangezien het gelegen is op eeuwenoude rivierduinen. In het bos leven veel verschillende dieren en er zijn diverse planten te vinden. Het is bijvoorbeeld een belangrijk broedgebied voor de zangvogels. Ook kunt u hier prachtig wandelen. Breng vooral een bezoekje aan dit eeuwenoude bos wat Nederland rijk is!

Klantervaringen in Westland

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Westland

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Westland en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Westland

Veelgestelde vragen in Westland

Hoe snel kunnen graszoden in Westland geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Westland?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.