Graszoden kopen in Westkapelle

Wilt u graszoden kopen in Westkapelle? Dan kunt u het beste graszoden online bestellen. Dit is goedkoper dan de meeste grasmatten bij tuincentra en meestal hebben zij er maar een aantal op voorraad. Wij leggen vaak grasmatten en graszoden in Westkapelle en hebben altijd een grote voorraad. Ons werkgebied bestaat onder andere uit de wijken XXX. Ook in andere wijken in Westkapelle bezorgen en leggen wij graag uw graszoden. Meer informatie over het leveren en leggen van grasmatten vindt u onderaan deze pagina.

Groen oases in Westkapelle

Westkapelle heeft een industrieel karakter, maar er zijn ook veel parken en groene oases. Het is de ideale plek voor mensen die in de stad willen wonen, maar ook veel groen in de buurt willen. Er zijn veel mooie parken om te wandelen en fietsroutes door het landschap.

Parken in Westkapelle

1

1

2

2

Groene nieuwbouwwijken in Westkapelle

In nieuwbouwwijken in Westkapelle is, verrassend genoeg, ook veel groen te vinden.

1

1

2

2

Klantervaringen in Westkapelle

Klantervaring van Eric uit Vlissingen

“Binnen een dag een nieuw biljartlaken”

S ochtends de knoop door gehakt en besloten het oude gazon te vervangen voor een nieuw. 12 uur besteld, de volgende ochtend op de stoep. Gelijk gelegd en s middags zo trots als een pauw op mijn nieuwe premium biljartlaken! Complimenten aan de chauffeur/bezorger. Nu nog een grasmaaier om te straks te kunnen maaien 😉

Eric - Vlissingen - 2020-05-28
Klantervaring van De bonte beleving uit Oostkapelle

“Mooie graszoden”

Het totaalplaatje is nu compleet, na het leggen van deze graszoden. Na een week ziet het gras er prachtig uit en krijg je zin om te maaien. Levering werd een week later door een kapotte machine. Maar dit werd netjes gemeld.

De bonte beleving - Oostkapelle - 2020-03-12

Graszoden bezorgen Westkapelle

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Westkapelle en omstreken, met track en trace.
  • Voor 12.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Westkapelle

Veelgestelde vragen in Westkapelle

Hoe snel kunnen graszoden in Westkapelle geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Westkapelle?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.