Graszoden kopen in Westerbork

Centraler in Drenthe kun je niet zijn wanneer je in Westerbork bent. Omgeven door de prachtigste natuur die er maar in Nederland te vinden is, zorgen graszoden ervoor dat uw eigen plekje helemaal opgaat in deze prachtige omgeving.

Het dorp is landelijk bekend door het doorgangskamp uit de Tweede Wereldoorlog. Vanuit kamp Westerbork werden meer dan 100.000 Joden doorgevoerd naar de concentratiekampen van de nazi`s. Het voormalige doorgangskamp ligt echter tien kilometer buiten Westerbork en veel dichter bij het dorp Hooghalen. 

Gelukkig is Westerbork nu om andere dingen bekend.

De titel Beste terras van Drenthe ging al zes keer naar één van de vele horecagelegenheden die Westerbork rijk is. Dat mag geen verrassing heten met de vele knusse en authentieke Drentse bistro`s die er in Westerbork te vinden zijn. 

Met het kopen van graszoden brengt u uw tuin alvast in de typische Drentse sferen met al het mooie natuurgroen van de provincie. 

Het voormalige brinkdorp bevindt zich nog steeds in een prachtige landelijke omgeving. Brinkdorpen ontstonden in de Middeleeuwen aan de rand van nederzettingen waar het vee kon grazen. Totdat de brink zelf het centrale gedeelte van een plaats werd. 

Graszoden kopen in Westerbork geeft uw woning het karakter waarmee het helemaal opgaat in de natuur èn geschiedenis van deze streek.

Sfeervolle bistro`s, boerderijen en landelijke huizen

De horecagelegenheden in Westerbork zijn veelal gelegen in knusse bistro`s die u laten denken dat u in een Middeleeuwse herberg terecht bent gekomen. Het authentieke karakter van Drenthe vindt u ook ruimschoots terug in de vele knusse alleenstaande huisjes waar de historie vanaf spat. Waar de huizen in Westerbork ook al zo door opvallen zijn de grote tuinen, zowel voor als achter het huis. Graszoden kopen voor uw tuin in Westerbork geeft uw huis net zo’n stralend gazon als de vele landelijke huizen die dit mooie dorp rijk is.

De omgeving van Westerbork, waar de tijd heeft stilgestaan

Westerbork leent zich voor heerlijke wandel- en fietstochten. Welke richting u ook besluit te nemen, u zult onderweg altijd de mooiste dingen tegenkomen. De gehele regio staat vol van 19e-eeuwse boerderijen en zelfs hele dorpjes die er nog steeds zo uitzien als 200 jaar geleden. Met een fietstocht geniet u niet alleen van deze mooie regio, u kunt ook gelijk inspiratie opdoen voor uw eigen tuin. In deze streek ziet u met eigen ogen hoe mensen vroeger hun tuin inrichten. Graszoden kopen is de eerste stap van het ontwikkelen van uw eigen droomtuin waarna u hem verder helemaal naar eigen smaak kan inrichten.

Nieuwbouw in Westerbork

Dat het kleine dorp met circa 5000 inwoners een populaire plaats is voor mensen om zich er definitief te vestigen mag duidelijk zijn.

Er zijn hier dan ook relatief veel nieuwbouwprojecten.

Hooimaveld

In het Hooimaveld worden 11 riante vrijstaande huizen gebouwd. Hiermee krijgt Westerbork een heuse villawijk. 

De wijk ligt aan de noordzijde van Westerbork op vijf minuten fietsen van het gezellige centrum. Hooimaveld wordt gekenmerkt door het volop aanwezige groen in de bosrijke omgeving en de meerdere natuurgebieden. De huizen in deze villawijk beschikken over een groot perceel grond, tussen de 630 en 720 m2. Graszoden kopen voor uw grond rondom uw huis in het Hooimaveld laat uw perceel schitterend opgaan in het landelijke karakter van deze prachtige omgeving.

Nieuwbouw op De Lindelaar

Het terrein waar de openbare basisschool De Lindelaar is gevestigd, wordt besteed voor de bouw van twintig nieuwe huizen. De school is vier jaar geleden alweer definitief gesloten en nu zullen er twintig woningen voor in de plaats komen. Acht daarvan zijn bestemd voor sociale nieuwbouw en de overige twaalf zullen koopwoningen worden. De provincie Midden-Drenthe heeft al aangegeven dat er met de bouw rekening zal worden gehouden met het aanwezige natuurgroen en de monumentale panden. 

De naam van deze wijk is nog niet bekend, maar dat het een groene wijk zal worden staat al vast. Ook voor deze wijk geeft het kopen van graszoden uw huis de uitstraling mee van de gehele omgeving.

Landal Drentse Lagune

Het toerisme in Westerbork zal ook weer een heerlijke boost krijgen. Naast het al bestaande vakantiepark De Timmerholt, gaat Landal GreenParks hier ook een fantastisch groot recreatiepark aanleggen. Centraal in het Landal Drentse Lagune komt een groot meer waar omheen 124 recreatiewoningen worden gevestigd. Veel water en veel groen op bijna 9 hectare grond.

Uw graszoden kunt u eenvoudig bestellen via graszodenkopen.nl

Desgewenst leveren wij de graszoden bij u aan huis.

Klantervaringen in Westerbork

Klantervaring van René  uit Beilen

“Top gras en super mooi groen”

Gras is super mooi groen en snel geleverd.

René - Beilen - 2019-08-23
Klantervaring van Jan  uit Assen

“Zeer tevreden”

Bestelling gemakkelijk te doen. Op tijd geleverd, keurig op een pallet, en gewrapt. Het was zo gelegd, geen gebroken rollen.

Jan - Assen - 2020-06-11

Graszoden bezorgen Westerbork

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Westerbork en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Westerbork

Veelgestelde vragen in Westerbork

Kunnen de graszoden in de buurt van Westerbork afgehaald worden?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Wanneer kan ik de graszoden afhalen?

In het seizoen, vanaf maart tot en met september kunt de bestelde graszoden afhalen van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

In de periode oktober tot en met februari zijn onze afhaaltijden dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Hoe snel kunnen graszoden in Westerbork geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Westerbork?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.