Graszoden kopen in Weesp

Weesp straalt een en al sfeer uit. Dankzij de strategische en gunstige ligging – op de grens van Utrecht en Noord-Holland – heeft de stad zich vroeg in haar geschiedenis al ontwikkeld tot een ware vestingstad. De prachtige gebouwen contrasteren perfecte met de grasmatten in de regio. Vandaag de dag hebben alle forten en schansen hun functie verloren. Maar het is nog steeds erg leuk om de grachten en stegen, samen met de graszoden, te bezichtigen tijdens een wandeling door deze veelzijdige stad. Ook hebben vele oude woningen en publieke gebouwen hun functie vandaag de dag behouden. 

Geniet van uw tuin 

Tijdens een wandeling in de stad zullen de monumenten, straatjes, steegjes en onverwachte doorkijkjes direct uw aandacht trekken. U wilt dan natuurlijk ook maar al te graag dat ook uw woning in Weesp in dezelfde goede staat is. Maar heeft u ook al aan uw tuin gedacht? Geniet van een tuin in uitstekende staat met de graszoden van Graszodenkopen.nl. De graszoden koopt u direct bij de teler en zijn hierdoor van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een groot gazon of een kleine stadstuin, voor iedere oppervlakte zijn er altijd geschikte grasmatten te bestellen. 

Prachtige bezienswaardigheden van Weesp

Weesp kan zonder twijfel een groene oase met veel grasmatten worden genoemd. Dit is niet alleen terug te zien in uw tuin, met de graszoden van Graszodenkopen.nl, maar ook tijdens de vele bezienswaardigheden van Weesp. De Theetuin is verstopt in het groen van de oude vestingstad. Doordat deze gelegen is op een van de vier bastions, geniet u van een prachtig uitzicht van goed verzorgde graszoden. Dit Theetuin dateert van 1674 en is door een vestingwal omringd. Wandel langs de statige oude bomen, een uitgelezen plek voor een romantische setting. De golfbaan tussen Amsterdam Zuid en het Gooi is zeer centraal gelegen, waar u op een uiterst gevarieerde en uitdagende par 3 en par 4 baan met uitstekende graszoden een balletje kunt slaan. 

Het Groene Griffioen is een biologische educatie- en kaasboerderij, dichtbij mooie grasmatten 


Een dag in de natuur combineren met een leerzame dag? Breng dan zeker een bezoek aan het Groene Griffioen. Dit is een biologische educatie- en kaasboerderij en is langs de Vecht gelegen. In de boerderijwinkel, dichtbij mooie grasmatten, wordt zelfgemaakte kaas verkocht, samen met melk en vlees van eigen koeien. Tijdens een bezoek aan de boerderij bent u ook vrij om een kijkje nemen in de stal, niet ver van de graszoden. Ook kunt u een rondleiding krijgen en een koe (of kalf) adopteren. 

Klantervaringen in Weesp

Klantervaring van Johannes uit Weesp

“Eenvoudig, snel en goede kwaliteit volgens afspraak!”

De bestelling is volgens order verwerkt en afgeleverd, recht voor de deur. De kwaliteit van de graszoden voldoen aan de verwachtingen. Wel zaten er wat steentjes in de zoden wat zorgde voor gaatjes in de grasrollen. Geen drama verder, groeit allemaal dicht. Ondanks het kleine oppervlak dat we hebben besteld is de order behandeld als een grote bestelling. Zeer netjes, zeer tevreden!

Johannes - Weesp - 2020-08-11
Klantervaring van Erno uit Nederhorst den Berg

“Met zorg verzorgde graszoden”

Het bestellen en bezorgen verliep vlekkeloos. De rollen lagen netjes opgestapeld op pallets. Je kunt zien bij het uitrollen dat er veel zorg is besteed aan het gaaf houden van het gras. Het leggen ging dan ook eenvoudig en vlot. Het ligt nu inmiddels 3 dagen en de naden beginnen al minder zichtbaar te worden. De kwaliteit van het gras is erg goed. Ik heb gekozen voor premium omdat het bij mij nogal wat te verduren krijgt met de kids.

Erno - Nederhorst den Berg - 2020-05-03

Graszoden bezorgen Weesp

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Weesp en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Weesp

Veelgestelde vragen in Weesp

Hoe snel kunnen graszoden in Weesp geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Weesp?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.