Graszoden kopen in Wedde

Het Groningse dorp Wedde is gelegen in een bosrijke omgeving. Zo ligt aan de westkant van het dorp het prachtige Landgoed Tenaxx en in het noorden bent u relatief snel bij het Oldambtmeer. Al met al is het erg aangenaam vertoeven in deze regio. Of u nu al vele jaren met veel plezier in deze gezellige plaats woont of erg recentelijk de sleutels gekregen van uw nieuwe woning, in beide gevallen wordt uw woongenot beïnvloed door de kwaliteit van leven. Pak niet alleen het interieur van uw woning aan, maar geef ook de voor- en achtertuin een upgrade. Hoe u dat doet? Ga voor kwalitatief goede graszoden kopen en begin met het volgende project voor uw woning!

Drink een drankje bij camping Wedderbergen

Ziet u het al voor u? Op een zonnige dag in de lente of zomer of een warme dag in het najaar trekt u er graag een dagje op uit. U kunt ervoor kiezen om Groningen te bezoeken of de grens over naar Duitsland te gaan, maar in uw eigen dorp is er ook meer dan genoeg te beleven. Drink bijvoorbeeld een drankje bij camping Wedderbergen in Wedde. Hierdoor ervaart u toch het ultieme vakantiegevoel, zonder dat u hier uren voor hoeft te reizen. Liever een middag in de tuin genieten? Laat uw voeten rusten in kwalitatief goede graszoden, die u direct bij de teler kunt kopen.

De graszoden worden binnen één 1 werkdag bij u aan huis in Wedde bezorgd

Als u voor graszoden kopen kiest, heeft u uw bestelling razendsnel in huis. Wel zo prettig als de renovatie van uw tuin sneller verloopt dan ingecalculeerd was. Doordat de grasmatten vers worden gesneden als u deze gaat kopen, kunt u vertrouwen op een goede kwaliteit en u kunt meteen genieten van een fraai en groen gazon. Of u nu woont aan het Bospad, aan de Weddermarke, de Oostersingel of ergens anders in het dorp, voor iedere woning zijn de graszoden de beste aankoop die u maar kunt doen.

Uw gras is net zo groen als die van de voetbalvelden 

Ook al is Wedde een klein en knus dorp, er is nog steeds meer dan genoeg te beleven. Ga voor een hapje en een drankje bij een van de restaurants en bars en kijk hoe uw zoon of dochter de sterren van de hemel speelt bij Voetbalvereniging Wedde. Hier ziet u direct wat goed verzorgde graszoden kopen voor uw tuin kunnen betekenen. 

Klantervaringen in Wedde

Klantervaring van Monique arends uit Blijham

“Zeer goed ”

Makkelijke site om te bestellen en ze worden netjes en verzorgd op tijd geleverd

Monique arends - Blijham - 2020-06-28
Klantervaring van Sjoerd uit Onstwedde

“Goede kwaliteit ”

De zoden liggen er nu 5 dagen in, ondanks dagelijks sproeien zijn er wel een paar lichte plekken maar ik verwacht dat dit wel hersteld zodra het gras goed geworteld is. Tot nu toe zeer tevreden over, de zoden zijn makkelijk te leggen.

Sjoerd - Onstwedde - 2020-06-04

Graszoden bezorgen Wedde

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Wedde en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Wedde

Veelgestelde vragen in Wedde

Hoe snel kunnen graszoden in Wedde geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Wedde?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.