Graszoden kopen in Vinkeveen

Dat Vinkeveen erg prettig is om te wonen, hoeft niemand u te vertellen. De woonplaats voelt idyllisch en erg gezellig aan, maar er zijn ook tal van leuke highlights die u zeker eens in uw leven moet hebben bezocht.

Kasteel Sypesteyn, niet ver van Vinkeveen, is daar één van. Dit kasteel kent namelijk een erg rijke historie. Het kasteel werd gebouwd 1901, maar later zijn er ook oude funderingen gevonden waaruit blijkt dat de start van de bouw al rond 1500 plaats heeft gevonden. In het kasteel bekijkt u onder meer familieportretten en de collectie Loosdrechts porselein. In de prachtige tuin kunt u genieten van een mooie wandeling, waar u met eigen ogen kunt bekijken wat graszoden kopen met de uitstraling van een tuin kan doen.

Bent u overtuigd geraakt wat graszoden kopen u te bieden hebben. Dan bestelt u uw graszoden eenvoudig en snel online. 

Het ideale startpunt voor vele mooie fietsroutes 

Vinkeveen is een prima startpunt voor mooie fietsroutes. Fiets langs de Amsteldijk of breng een bezoek aan de nabijgelegen golfclub.

Waar u ook heen gaat met de fiets in de regio van Vinkeveen, u ziet waar dan ook altijd wat graszoden kopen voor uw tuin kan betekenen. De fietspaden zijn fraai aangelegd en u kunt altijd even tot rust komen op een bankje of bij een uitkijkpost.

Of u nu graag gaat voor een klein blokje om of een lange fietstocht van een halve dag of zelfs een hele dag, het is allemaal mogelijk in de regio.

Graszoden kopen voor uw tuin 

 U wilt natuurlijk maar al te graag dat uw tuin in Vinkeveen en zo goed mogelijk bij ligt. Door te kiezen voor graszoden kopen bij de teler, bent u altijd zeker van een uitstekende kwaliteit.

De graszoden van Graszodenkopen.nl worden maximaal 24 uur van tevoren gesneden en zijn ook nog eens erg scherp geprijsd. Bestelt u vóór 13.00 uur, dan zijn de graszoden in 1 werkdag bezorgd. 

Klantervaringen in Vnkeveen

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Vnkeveen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Vnkeveen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 12.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Vnkeveen

Veelgestelde vragen in Vnkeveen

Hoe snel kunnen graszoden in Vnkeveen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Vnkeveen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.