Graszoden kopen in Vlaardingen

Vlaardingen is een stad in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 72.000 inwoners. Vlaardingen staat bekend om haar oude kern en bewogen geschiedenis. Ook is er een steeds groter wordend nieuwbouwgebied en daar probeert de gemeente een zo groen en rustgevend mogelijke woonomgeving te creëren. Dit wordt gedaan door middel van grasveldjes, (stads)parken en door bomen en struiken te planten. Mocht u zelf op eigen terrein ook grasmatten willen plaatsen, dan kunt u ons inschakelen. Wij leveren namelijk graszoden aan op maat, te bestellen via onze website. Aangezien wij ze vervolgens ook komen aanleggen op de desbetreffende plek, heeft u er geen omkijken naar.

Voedselbos Vlaardingen

Het Voedselbos in Vlaardingen, aan de rand van Vlaardingen gevestigd, is een mooie tuin waar allerlei activiteiten te doen zijn. Denk hierbij aan een herfstrondleiding, lezingen, een ware koepelkas en lessen voor basisscholen. U komt hier alles te weten over natuur en diens voedingsstoffen, maar ook wat dit voor het lichaam doet. Kortom, een mooie maar vooral ook leerzame plek. Niet alleen voor de echte natuurliefhebber, maar voor iedereen!

De Broekpolder

Bent u toe aan een rustige wandeling midden in de natuur? Of zoekt u een sport in de buitenlucht, op een unieke locatie? Natuur- en recreatiegebied De Broekpolder heeft het! Het gebied is 400 hectare groot en bevat een gevarieerd landschap. Denk hierbij aan graslanden, grote plassen en dichtbeboste gebieden. U kunt er prima wandelen, maar ook een rondje hardlopen, een mountainbike pad volgen en in de winter schaatsen. Het gebied is ook bij uitstek ideaal voor natuurfotografen, aangezien er het hele jaar door allerlei vogelsoorten langs het gebied trekken. Kom snel een kijkje nemen en ervaar de natuur van Zuid-Holland op haar best!

Nieuwbouwproject Holy Residence

Al hoewel de kern van Vlaardingen vrij authentiek is, moeten er natuurlijk ook nieuwe woningen komen. Nieuwbouwproject Holy Residence bestaat uit twee gebouwen met gelijkvloerse woningen. Op elke verdieping zijn vier woningen te vinden met op de bovenste verdieping een Penthouse. In totaal zijn er 44 woningen beschikbaar. Daarnaast zit het op loopafstand van natuurgebied Broekpolder, maar ook van winkelcentrum De Loper. Het zijn allemaal koopwoningen en in verschillende stijlen. Met of zonder balkon bijvoorbeeld en met uitzicht op de natuur of op het winkelgebied. Ook is er prima aansluiting met het openbaar vervoer en zit u niet ver van de snelweg af waardoor u gemakkelijk richting Rotterdam of Den Haag kunt. Verder hebben de woningen een groen karakter, vanwege een lagere co2 uitstoot en de natuurrijke omgeving.

Klantervaringen in Vlaardingen

Klantervaring van Esmee uit Vlaardingen

“Topgras!!”

Topgras dus! Snel geleverd, zoden zijn prima. Goed te leggen en te onderhouden door de goede bijlage met leg- en onderhouds tips Nog geen foto van het gazon. Eerst leggen en dan na een aantal weken een foto..

Esmee - Vlaardingen - 2019-08-21
Klantervaring van Andries uit Schiedam

“Fantastisch nieuw gazon👍”

Keurige zoden van goede kwaliteit, levering netjes op tijd zoals vooraf aan gegeven!

Andries - Schiedam - 2020-04-11

Graszoden bezorgen Vlaardingen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Vlaardingen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Vlaardingen

Veelgestelde vragen in Vlaardingen

Hoe snel kunnen graszoden in Vlaardingen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Vlaardingen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.