Graszoden kopen in Venray

Venray is een bloeiende, natuurrijke plaats in Limburg waar een verrassende afwisseling tussen natuur en stedelijk gebied te vinden is. De gemeente krijgt steeds meer inwoners, waardoor wij steeds vaker in Venray graszoden leggen en leveren. Dit zijn zowel particuliere als openbare plekken, zoals bedrijfsterreinen. Wilt u zelf ook graszoden kopen in Venray? Neemt u onderaan deze pagina dan eens een kijkje naar onze mogelijkheden en ervaar het gemak van onze online services.

Wonen in Venray

Vanwege de snelle groei van de bevolking is er een hoop nieuwbouw in aantocht. Zo zijn er luxe zorgappartementen te vinden aan de Zuidsingel. Deze woningen hebben veel ruimte en kijken uit op een zorgvuldig onderhouden grasveld. Heeft u minder ruimte nodig wilt u liever niet huren? Dan is een appartement aan de Buizerdlaan misschien wat voor u.

Aan den Heuvel

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in het mooie Venray? Aan den Heuvel is de nieuwste wijk van Venray en heeft van alles wat. De wijk ligt naast een natuurgebied en de rivierstroom van het Odapark en heeft tegelijkertijd een stads karakter. Inmiddels telt het gebied ruim 600 woningen, die omheind worden door groen grasgebied. Bij een nieuwe wijk horen ook moderne kwaliteiten, zoals duurzaamheid en groenvoorziening. U bent vrij om uw woning en buitenruimte naar eigen smaak in te richten. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van groen gras, bijzondere struikgewassen en kleurrijke bloemen. Ideaal om bij te dragen aan de groene omgeving van Aan den Heuvel.

Appartementen boven winkels

In de wijk Brukske is momenteel een winkelgebied met met verschillende supermarkten. De ruimte wordt echter nog efficiënter benut, want boven de winkels komen 20 appartementen. In het voorjaar van 2020 worden de eerste bewoners verwelkomt, maar de buurt is al in volle glorie te aanschouwen. Er zijn kinderspeelplaatsen gerealiseerd, grasvelden voor sport en meerdere groene gebieden voor een rustgevende wandeling. Brukske biedt hiermee de ideale combinatie van stads wonen met ruimte voor buitenactiviteiten aan.

Odapark

Het Odapark staat aan de rand van het Stadsbos en was ooit eigendom van de Zusters Ursulinen. De plek heeft bosrijke gebieden, maar ook een tuin met daarin allerlei kunst. Van verschillende beelden en illustraties tot aan kleurrijke borders met bloemen. U kunt er rustig wandelen, maar de fietsroute die aansluit op het Odapark is ook een populaire keuze. Het is een openbaar park met een 60-tal beelden verspreid over 19 hectaren grond. Daarnaast vinden er geregeld concerten en andere evenementen plaats in het Odapark.

Klantervaringen in Venray

Klantervaring van Mariska  uit Horst

“Supersnelle service en een mooie kleur gras! ”

Gister besteld, vandaag in huis. Ze bellen netjes van te voren dat ze er aan komen. Niet duur!

Mariska - Horst - 2020-04-12
Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12

Graszoden bezorgen Venray

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Venray en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Venray

Veelgestelde vragen in Venray

Hoe snel kunnen graszoden in Venray geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Venray?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

De rollen dienen direct tegen elkaar te worden gelegd. U begint aan de buitenzijde en werkt dan de binnenkant af. De laatste zoden kunnen eenvoudig met een mes op maat worden gesneden.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.