Graszoden kopen in Venlo

Wilt u graszoden kopen in Venlo en zoekt u een slimme en gemakkelijk oplossing om dit te verwezenlijken? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. De graszoden bestelt u gemakkelijk online. Wij bezorgen de grasmatten op het gewenste adres en kunnen deze ook voor u leggen. Zo nemen wij de complete zorg voor het aanleggen van uw grasveld, perk of gazon uit handen. Wij hebben grote voorraden en snelle levering. Ideaal dus voor een nieuwbouwproject of om uw eigen woongebied te vergroenen.

De Maasduinen in Venlo

De Maasduinen is een groot, uitgestrekt nationaal park. Het gebied zit boordevol flora en fauna. Het is daarom uitermate geschikt voor een rustgevende wandeling. Er worden dan ook regelmatig wandelingen georganiseerd, onder begeleiding en in verschillende mate van intensiviteit. Al dat groen is een uitstekend visitekaartje voor de omgeving in Noord-Limburg en wordt dan ook goed bijgehouden door de gemeente.

Parken in Venlo

Julianapark

Aan de rand van het centrum van Venlo kunt u genieten van het Julianapark. Dit park heeft een rijke geschiedenis tussen de oude stadswallen. Zo liggen er ondergronds resten van vestingwerken die er rond 1870 stonden. In het Julianapark worden ook regelmatig evenementen en festivals gehouden. Verder zijn er picknickbanken, grasvelden en een grote fontein. Het Julianapark is daarom zeer geschikt om gezellig met de familie te ontspannen, picknicken of voetballen.

Nolenspark

Het Monseigneur Nolenspark is een klein, maar zeer indrukwekkend, stadspark in Venlo. Het park is voorzien van een prachtige, oude bomen en verschillende bloem- en plantensoorten. In de zomermaanden is er van alles te doen en zien in dit park. Van grote evenementen en concerten tot relaxende mensen die op het gras van de zon genieten. Het park is tevens onderdeel van het Nolensplein, waar een grote parkeergarage onder gebouwd is. Zeer toegankelijk dus!

Maasoeverpark

Het Maasoeverpark is een van de nieuwste groene locaties van Venlo. Het park is een heel recent project en daarom juist de moeite waard. Het onderhoud is van hoge kwaliteit en het park is voorzien van een wandel- en fietspad dat verschillende locaties verbindt. Ook hier worden in de zomer verschillende evenementen gehouden met uitkijk op de mooie stad.

Oude Chocoladefabriek

In Venlo Centrum Zuid ligt een mooie, groene buurt. Het project ‘Anno 1870’, wat inmiddels in volle gang is, realiseert een nieuwbouwwijk in deze buurt. De locatie is bekend vanwege de oude chocoladefabriek. Het gehele gebied, gelegen in de Maaswaard, is een echte groene plek geworden. De locatie bevat naast nieuwbouwappartementen een hoop fiets- en wandelroutes, omringd door groen. Omdat het een nieuwbouwproject is, kunt u het huis en de buitenruimte geheel naar eigen smaak ontwerpen. Wilt u graag opgaan in de omgeving en ook uw eigen voor- of achtertuin groen maken? Dan kunt u dit gemakkelijk verwezenlijken door graszoden aan te leggen. Gras geeft elke tuin een kleurrijke finishing touch en is zeer gemakkelijk in onderhoud.

Klantervaringen in Venlo

Klantervaring van Edwin uit Lottum

“Volgens afspraak!”

Dit bedrijf levert binnen een dag volgens afspraak een prima product! De zoden waren goed gestapeld en verpakt. De bezorger was erg coöperatief om de pallet met graszoden op onze oprit in de schaduw te kunnen krijgen, ondanks dat de stoep te hoog was voor zijn palletwagen! Kortom twee goede bedrijven!

Edwin - Lottum - 2020-05-15
Klantervaring van Ivo uit Reuver

“Uitstekend!”

Mooi op afgesproken dag en tijdstip de graszoden ontvangen. Graszoden waren van prima kwaliteit en na bijna een week al mooi aan het aangroeien.

Ivo - Reuver - 2020-07-15

Graszoden bezorgen Venlo

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Venlo en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Venlo

Veelgestelde vragen in Venlo

Hoe snel kunnen graszoden in Venlo geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Venlo?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.