Graszoden kopen in Veldhoven

Veldhoven is een gemeente in het zuiden van Noord-Brabant, nog geen kwartier rijden vanaf grote stad Eindhoven. In gemeente Veldhoven hebben wij diverse graszoden geleverd in verschillende wijken zoals ’t Look, Meerveldhoven, De Polders en Zeelst. Zoals het leveren van graszoden geen probleem is, is het leggen van graszoden al helemaal geen last voor ons. Ook niet als u uit een andere wijk in Veldhoven woont dan bovenstaande. Voor meer informatie over het leveren en leggen van graszoden in Veldhoven kunt u verder lezen onderaan de pagina.

Het Veldhovense nieuwbouwproject Zilverackers

De nieuwe wijk Zilverackers ligt aan de westkant van Veldhoven. De nieuwbouw woonwijk is een initiatief van de gemeente Veldhoven en biedt verschillende soorten huur- en koopwoningen.

Oerle-Zuid

Het project Oerle-Zuid is fase 1 van de woonwijk Zilverackers. In Oerle-Zuid worden 350 grote en kleine woonhuizen gebouwd en een aantal appartementen. Oerle-Zuid is een woonwijk omringd door een groene omgeving, bestaande uit een autovrij uitloopgebied wat verbonden is met de Oerse bossen. De woonhuizen hebben allen een ruime tuin die naar eigen stijl in te richten is. Dit kunnen bewoners doen door het leggen van graszoden en hiermee op een gemakkelijke manier het groen van de omgeving terug te brengen in hun eigen tuin.

Huysackers

Huysackers is fase 2 van de woonwijk Zilverackers. Naast de ruimte voor 430 woningen, is er in de nieuwbouwwijk Huysackers ook ruimte vrijgelaten voor lege kavels. Hierop kunnen kopers hun eigen droomhuis laten bouwen, compleet naar hun eigen wensen. De huizen in Huysackers zijn ‘Nul op de meter’-woningen, wat betekent dat de huizen net zo veel energie opwekken als nodig is voor het huis en het huishouden. Ook krijgen de huizen in Huysackers geen gasaansluiting om zich te richten op duurzaamheid. Huysackers ligt in een landschapspark waar ruimte is voor wandelen en tuinieren, maar natuurlijk ook voor spelende kinderen.

De natuur van Veldhoven

Sprankelse bossen

Ten zuiden van Veldhoven ligt het bosgebied De Sprankel. Vroeger lieten de boeren hun vee in dit gebied grazen, maar na een tijdje werd er plaats gemaakt voor de bossen. Door dit bosgebied is een wandelroute te bewandelen van 3,5 kilometer lang. Tijdens deze wandeling is het mogelijk om grafheuvels tegen te komen. Deze grafheuvels zijn snel te herkennen omdat ze vrij worden gehouden van bomen en struiken.

Dommelbeemden

De Dommelbeemden is een natuurgebied wat rond de Dommel loopt. De Dommel is een kleinere rivier van zo’n 120 kilometer lang door zowel Nederlands als Belgisch grondgebied stroomt. Het Dommeldal, een natuurgebied wat aan weerskanten van de kleinere rivier is uitgestrekt, is eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten. De Vereniging Natuurmonumenten heeft twee wandelingen uitgezet langs de oevers van de Dommel. Heerlijk om te wandelen op een zonnige zondagmiddag in Veldhoven!

Klantervaringen in Veldhoven

Klantervaring van Martens uit Eindhoven

“Goed gras, snel bezorgd”

Snel bezorgd, goed gras

Martens - Eindhoven - 2020-06-22
Klantervaring van Ahmet almis  uit Eindhoven

“Ziet, voelt, ruikt en ligt lekker !”

De graszoden waren mooi op tijd geleverd. Gras is mooi groen Voelt helemaal vers Ruikt naar heerlijke grasveld En na het leggen hebben we heel eventjes erop gelegen Meteen daarna bemest en goed gesproeid Bedankt ! Fam. Almis-Bots Eindhoven

Ahmet almis - Eindhoven - 2019-08-17

Graszoden bezorgen Veldhoven

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Veldhoven en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Veldhoven

Veelgestelde vragen in Veldhoven

Hoe snel kunnen graszoden in Veldhoven geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Veldhoven?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.