Graszoden kopen in Urmond

De haven van Urmond heeft ertoe geleid dat Urmond zich vanaf de dertiende eeuw heeft ontwikkeld tot een handelsplaats. Urmond was deels omgeven door wallen en bezat vijf ronddelen en vier poorten. De gemeente Urmond werd in 1800 gevormd.

Aan het eind van de 19e eeuw werd de haven van Urmond opgeheven. Woonwijken ontstonden echter pas na de Tweede Wereldoorlog.

Door een fusie met Stein en Elsloo vormt Urmond sinds 1982 onderdeel van de gemeente Stein.

Kavel kopen in Bunde

Als een huis kopen in Limburg u aanspreekt, dan kunt u een kavel kopen in Bunde.

Hier uw huis en graszoden kopen, betekent dat u omgeven wordt door groen. Niet alleen vanwege de graszoden, die u rondom uw woning kunt leggen, maar ook door het Bunderbos dat u in de nabije omgeving van uw kavel zult aantreffen.

Als u deze kavel gaat kopen, dan kunt u uw huis laten bouwen in de Maasvallei.

De aanwezigheid van het Bunderbos zorgt voor veel natuurlijk groen, wat de natuurlijke vorm van wonen vergroot. Het Bunderbos bestaat uit maar liefst drie delen, te weten:

 • Hoge Bos
 • Lage Bos
 • Armenbos

Hier zult u naar hartenlust kunnen wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Tot rust komen na een dag hard werken, zal hier zeker goedkomen.

Graszoden kopen in Bunde

Als u een kavel koopt en daar vervolgens uw droomhuis op laat bouwen, wilt u toch ook een tuin die volledig naar wens is?

Het kopen van graszoden maakt het voor u eenvoudig om uw tuin op een natuurlijke manier in te richten. De graszoden kunt u snel leggen, waardoor de ruimte rondom uw woning er snel verzorgd uit zal komen te zien.

Met het kopen van graszoden doet u een duurzame investering en vergroot u ook nog eens uw woonplezier.

Een tuin voorzien van graszoden biedt veel kansen qua invulling. U kunt de tuin na het leggen van de graszoden extra uitstraling geven door de tuin te voorzien van planten, struiken of aankleding in de vorm van ornamenten, tuinbeelden en dergelijke.

Bezienswaardigheden Bunde

Om uw nieuwe woonomgeving goed te leren kennen, kunt u hier niet alleen meerdere monumenten bezoeken, maar ook diverse kerken, herenhuizen en boerderijen bekijken.

Zo leert u uw nieuwe woonplaats uitvoerig kennen en krijgt u een goed beeld van de omgeving waar uw huis zal komen te staan.

Klantervaringen in Urmond

Klantervaring van Chris uit Stein (LB)

“Een prachtig gazon in zeer korte tijd”

Op woensdag besteld met de bedoeling in de volgende dagen te gaan leggen. De levering was zo vlot dat ik vrijdags mijn tapijtje groen had liggen. Ik had voldoende besteld in de wetenschap dat er wel een paar rollen zouden sneuvelen. Dit klopte. Er waren in mijn bestelling zeker 4 onbruikbare rollen gras. Vielen zo uit elkaar en waren nergens in te passen. ook niet voor mijn bedachte reparatie van andere stukken in mijn gras. Toch ben ik zeer tevreden over mijn mooi groen gras. Kwaliteit erg goed. Regenwormen gratis. Chapeau voor graszoden.nl zou het zo weer doen.

Chris - Stein (LB) - 2020-02-22
Klantervaring van Björn uit Guttecoven

“Geleverd zoals gevraagd en een goed kwaliteit.”

De graszoden besteld op zondag en in de planning aangegeven op vrijdag te leveren. Dit is ook volgens die planning verlopen en ook is het gras en de teelaarde van goede kwaliteit.

Björn - Guttecoven - 2020-06-17

Graszoden bezorgen Urmond

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in Urmond en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Urmond

Veelgestelde vragen in Urmond

Hoe snel kunnen graszoden in Urmond geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Urmond?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.