Graszoden kopen in Ulft

Als grootste plaats van de gemeente Oude IJsselstreek telt Ulft ongeveer 10.500 inwoners.

Ulft ligt ten opzichte van Doetinchem in het zuidoosten.

Waar de aanleg van een industrieterrein eerder ten koste ging van gevestigde boeren heeft men in 2001 meer aandacht besteed aan het planten van een grote hoeveelheid bomen.

Graszoden kopen in Ulft draagt om een passende manier bij aan het aanwezige groen in Ulft.

Even buiten Ulft ligt een bos dat verdeeld is in twee afzonderlijke delen. Er is een uitkijktoren aanwezig in het deel van het bos dat het dichtst bij Ulft gelegen is. In het andere deel van het bos is een speeltuin te vinden, evenals een openluchttheater. Hier een dag doorbrengen kan worden afgesloten met het nuttigen van een hapje en een drankje bij de eetgelegenheid aldaar.

De twee delen van het bos worden door een weg gescheiden. Deze weg loopt pal door het bos. Over deze weg rijden, voert u per definitie door een bosrijk gebied.

Nieuwbouw trambaan Lengel

Het kopen van nieuwbouw doet u echter niet in Ulft maar in het nabijgelegen Lengel. Hier kunt u een huis kopen dat garant staat voor dorps buiten wonen. Graszoden kopen voor uw tuin vormt hier een ware aanvulling op de groene omgeving.

U kunt in dit project kiezen voor het kopen van een twee-onder-een-kapwoning, maar ook voor een rijwoning. In beide gevallen kunt u voor de nieuwe tuin graszoden kopen, die u snel zelf kunt leggen. Met het kopen van graszoden kunt u een mooie tuin realiseren.

De ligging van uw tuin is op het zuiden. Dit staat garant voor dagelijks vele uren zonplezier. Met het kopen van graszoden heeft u uw eigen zonneweide en zal het heerlijk genieten zijn op zonnige dagen.

Grens bij Duitsland

Koopt u een huis in de omgeving van Ulft, dan woont u redelijk dicht bij de Duitse grens.

De graszoden kunt u echter gewoon bij ons in Nederland kopen. Wij kunnen de graszoden op een door u aangegeven tijdstip bij u thuis komen bezorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de graszoden bij ons op te komen halen.

Wilt u de omgeving van uw nieuwe woonplaats leren kennen, dan kunt u een keer Duitsland bezoeken, maar u kunt er ook voor kiezen om richting Apeldoorn en Arnhem te rijden. Als u liefhebber bent van een natuurgebied, dan vindt u hier een weldaad aan natuurlijk groen.

Klantervaringen in Ulft

Klantervaring van Tim aagten uit Silvolde

“uitmundent”

super snelle afhandeling van factuur tot aan levering..snel en de chauffeur was zeer vriendelijk en dacht goed mee waar die de gazonzoden zou neer zetten ivm met sjouwen.. top

Tim aagten - Silvolde - 2020-09-02
Klantervaring van Bennie plant uit Zelhem

“Super tevreden !”

Snelle levering, duidelijke site, voordelige prijs en mooi gras !!

Bennie plant - Zelhem - 2019-10-31

Graszoden bezorgen Ulft

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Ulft en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Ulft

Veelgestelde vragen in Ulft

Hoe snel kunnen graszoden in Ulft geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Ulft?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.