Graszoden kopen in Twello

Twello is een schitterend dorp uit de gemeente Voorst van de provincie Gelderland. Met ruim 13.600 inwoners in Twello is het ook nog eens een levendig dorp. Bovendien ligt Twello op een goede locatie tussen Apeldoorn en Deventer, en vlakbij de IJssel. Deze mix van een goede ligging en levendigheid maakt Twello en omgeving een mooie locatie om te wonen.

Gaat u hier in de nabije toekomst een huis kopen? Of heeft u al een woning gekocht in Twello? Dan is het aanvullen van uw tuin met een graszoden een leuke mogelijkheid. Want met een groen gazon gaat u helemaal mee in de natuurrijke omgeving van dit dorp. De graszoden binnen ons assortiment zijn bovendien van hoge kwaliteit en kunt u eenvoudig bestellen.

Landelijk en groen leven in Twello

Graszoden kopen in Schakerveld

Met Schakerveld krijgt Twello een wijk met een eigenzinnig karakter erbij. Deze wijk ligt aan de rand van Twello en zit daarmee op de grens van zowel dorp als natuur. Wanneer u hier in de buurt bent valt de rust u direct op. Zo hoort u verschillende vogelgeluiden en de wind dat door de bladeren ruizen.

Naast de natuur zit u ook nog eens op een goede locatie. Het centrum van Twello zit op slechts enkele minuten vandaan. Bovendien is de snelweg op slechts 10 minuten verder is. Daardoor bent u snel in steden als Apeldoorn en Zwolle.

Een ander voordeel zijn de woningen. Deze zijn duurzaam gebouwd, ruim opgezet en hebben eigen karakters. Nog leuker zijn de ruime tuinen die hierbij liggen. Met tuinen in een nieuwbouwwijk heeft u ook nog eens de volledige controle over hoe het eruit komt te zien. Door graszoden te kopen kiest u voor een groen gazon. Vaak is dit de ideale oplossing om een nieuwbouwwijk nog groener te maken.

Wonen in De Fliertbuurt

In 2018 zijn er in De Fliertbuurt zo’n 30 woningen gebouwd. Deze wijk bestaat uit relatief betaalbare woningen op een gunstige ligging. Met deze buurt woon je vlak bij het Schakerpad. De wijk zelf heeft de sfeer en karakteristieken van een kleinschalig gemeenschap.

Bovendien woont u in deze omgeving tussen veel groen. Zo zijn er veel speelvelden voor de kinderen om de dag door te brengen, zijn er aan de oostkant uitgestrekte weilanden en stroom rivier de Fliert door de wijk heen. Een ideale locatie om na een drukke dag tot rust te komen.

Heeft u onlangs een woning gekocht in deze wijk? Of gaat u hier een huis kopen? Regelmatig komen we in nieuwbouwwijken als deze langs om graszoden te bezorgen. Met graszoden draagt u namelijk bij aan de groene karakteristieken van deze duurzame wijken.

Natuur en activiteiten in Twello

Hof van Twello

Het Hof van Twello is een unieke plek. Dit is een boerderij midden in het landschap. Hier vindt u een kascafé, een winkel met streekproducten, een leuke theetuin en terras. Het bijzondere hieraan is het blotevoetenpad. Op dit pad wandelt u 2 km lang op blote voeten door het gras, modder en water.

Recreatiegebied Bussloo

Iets verderop vindt u recreatiegebied Bussloo. Dit is een gevarieerd gebied met ligweiden, stranden, speeltoestellen en kioskjes waar u eten en drinken kunt kopen. Bovendien zijn er ook activiteiten te doen zoals wellness, paardrijden, duiken en meer. Een leuke locatie voor zowel jong als oud waar van alles te doen is.

Klantervaringen in Twello

Klantervaring van Marco uit Twello

“Fijn om alles thuis geleverd te krijgen ”

Geen gesleep en binnen een ochtend 80 m2 gelegd. Snel een super mooiresultaat

Marco - Twello - 2020-05-06
Klantervaring van Lianne uit Deventer

“Top service ”

Eerst telefonisch contact gehad. Toen zijn we geholpen met onze keus welk soort gras wij het beste konden leggen in de tuin. Daarna een snelle en goede levering. Top service!! Bedankt voor onze nu prachtige tuin!

Lianne - Deventer - 2020-03-29

Graszoden bezorgen Twello

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Twello en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Twello

Veelgestelde vragen in Twello

Hoe snel kunnen graszoden in Twello geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Twello?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.