Graszoden kopen in Surhisterveen

Surhisterveen, ook wel Surhústerfean genoemd, behoort tot een van de 12 dorpen uit Achtkarspelen, Friesland. Met een inwonersaantal van 6.000 inwoners is het bovendien ook het meest grote dorp uit deze gemeente. Met een bepalende regionale functie, vele voorzieningen, rust, natuur en ruimte is Surhisterveen een van de mooiere plekken in deze omgeving om te wonen.

Wilt u ook ooit een woning in Achtkarspelen kopen? Zoekt u in het bijzonder een huis in Surhisterveen? Krijgt u daarnaast een mooie tuin die u met graszoden wilt laten aanvullen? Dan bent u op de perfecte webshop beland. Met een ruim aanbod, goede prijzen en kwalitatieve producten leveren we vaak onze graszoden aan de inwoners van dit dorp. Als u eerst meer informatie wilt, dan kunt u het beste onderaan deze pagina kijken.

Ruim en dorps wonen in Surhisterveen

Graszoden kopen bij De Heesterroos

De Heesterroos is een groot nieuwbouwproject in de wijk De Dellen. Het gaat hierbij om zes halfvrijstaande woningen. De Dellen is een mooie wijk met verschillende voorzieningen, tussen het groen en met de dorpskern in de nabije buurt. Hier zit u dus op een top-locatie voor zowel starters, gezinnen en ouderen.

Het leuke aan deze woningen is dat het modern is, alleen zijn de sferen in typische jaren-30 stijl gebouwd. Zo zijn er horizontale gevel en een ruime dak overstek waardoor u dit direct terugziet. De binnenkant is volledig met de tijd meegegaan. Zo is er vloerverwarming, zijn er zonnepanelen, heeft u 3 slaapkamers en ook nog luxe sanitair.

Maar het beste moet nog komen: er zijn overal ruime tuinen in een groene omgeving. Veel inwoners in deze buurt kiezen er dan ook voor om de omgeving compleet te maken met een eigen groene tuin. Ook u kunt dit realiseren. Door graszoden te kopen heeft u eenvoudig en snel een prachtig gazon in de tuin.

Een huis kopen in Surhisterveen centrum

Surhuisterveen is een relatief groot dorp uit de omgeving. Het kent bovendien een mooie, lange en rijke historie. Door de regionale functie heeft het dorp verschillende voorzieningen waaronder horeca, vele winkels, rijksmonumenten en mooie woningen.

Naast een oude binnenstad is dit dorp dus ook bezig met veel vernieuwing. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de moderne karakteristieken van de winkels, nieuwe woningen die worden gebouwd en verschillende renovaties. Bovendien bent u vanaf het centrum zomaar op de prachtige veengronden van de omgeving.

Wilt u ook in het mooie centrum van dit dorp wonen? Wilt u rust en ruimte, en een eigen stuk grond creëren? Dan raden we u aan om graszoden te kopen. Hiermee krijgt u een eigen stuk groen in de tuin, ideaal om na een lange dag tot rust te komen.

Omgeving van Surhuisterveen

De omgeving van Surhuisterveen wordt veel gebruikt voor diverse sportactiviteiten. Zo zijn er elke jaar twee verschillende wielerwedstrijden: de Centrumcross en de Profronde. Maar ook de Pieter Weening Classic wordt gereden door de prachtige natuurgebieden rondom Surhuisterveen. Maar naast fietsen is deze natuur ook geweldig om te voet te verkennen.

Qua cultuur heeft het dorp ook veel te bieden. Zo is er de museumboerderij Ot en Sien, wat een oud kinderverhaal is. Ook is er in Surhuisterveen een brassband. Een oude band dat een historie kent dat teruggaat tot 1899.

Klantervaringen in Surhisterveen

Klantervaring van Erica van aarssen uit Zeewolde

“Super”

Wij waren zelf niet aanwezig maar via de instructies per telefoon werden ze precies op de plek gezet waar wij ze hebben wilden. Savonds gelijk gelegd. Het zijn mooie donkergroene zoden en de instructies die we erbij kregen in de mail hielpen enorm. Erg blij mee en wij vinden ze mooier dan die van de buurman die ze ook gisteren gelegd heeft 😉

Erica van aarssen - Zeewolde - 2020-06-20
Klantervaring van F. kloos uit Zeewolde

“prima gras”

moet hier nog rollen voor de rest perfect gras

F. kloos - Zeewolde - 2019-09-19

Graszoden bezorgen Surhisterveen

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Surhisterveen en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Surhisterveen

Veelgestelde vragen in Surhisterveen

Hoe snel kunnen graszoden in Surhisterveen geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Surhisterveen?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.