Graszoden kopen in Stevensweert

Op een eiland in de Maas ontstond het hedendaagse Stevensweer in de vroege middeleeuwen.

Na een belegering in 1702 werd Stevensweert zwaar beschadigd. Door de aanleg van de Eilandenbrug in 1882 over de Oude Maas werd het verbonden met het vasteland.

Het gezicht Stevensweert vormt van rijkswege een beschermd dorpsgezicht waar een oppervlakte van maar liefst 25 hectare onder valt. Met de gezichtsbescherming wil men het functioneren van een gebied op cultuurhistorisch- en stedenbouwkundig gebied veiligstellen.

Stevensweert is een plaats met een rijke historie.

Wilt u in de buurt van Stevensweert een nieuwbouwhuis kopen dan kan dat in Echt.

Woonwijk Bocage in Echt

Een nieuwbouwhuis en graszoden kopen in Midden-Limburg is mogelijk in de wijk Bocage dat in Echt wordt gerealiseerd.

Hier uw graszoden en woning kopen kan een goede keuze zijn. Bocage is namelijk een woonwijk in ontwikkeling. In deze woonomgeving zult u inwoner worden van een nieuwbouwwijk nabij Stevensweert.

De wijk krijgt een dorps karakter en de huizen worden voorzien van grote tuinen die zich heel goed lenen voor het leggen van graszoden.

Het huis dat u gaat kopen, zal voorzien zijn van karakteristieke gevels, maar met een moderne uitstraling. Ook de lanen in de wijk hebben dit eigentijds karakter.

Dichtbij Stevensweert wonen in een groene omgeving is met dit project ook voor u haalbaar. Zo heeft u de snelweg in een mum van tijd bereikt en is ook het treinstation op kleine afstand van uw woning gelegen. Hier een huis kopen, stelt u zelfs in staat om al wandelend België en Duitsland te bereiken.

Duurzaamheid

Wonen in een groene omgeving vraagt om duurzame toepassingen.

Uw tuin voorzien van graszoden is zo’n toepassing. Door het kopen van graszoden transformeert u de tuin binnen afzienbare tijd tot een prachtig groene oase. De graszoden zijn eenvoudig door uzelf te leggen en kunnen op uw toekomstige woonadres worden afgeleverd.

De duurzaamheid van uw woning kunt u vergroten door het plaatsen van zonnepanelen en het gebruik van ledlampen. Vandaag de dag worden er steeds meer eisen gesteld aan de duurzame vervaardiging van nieuwbouwprojecten. Zo kennen de woningen een hoge isolatiewaarde en wordt er veel aandacht besteed aan duurzame bouwmaterialen.

Dit alles om het milieu te ontzien en de bouw van huizen op een doeltreffende en groene manier vorm te geven.

Klantervaringen in Stevensweert

Klantervaring van Björn uit Guttecoven

“Geleverd zoals gevraagd en een goed kwaliteit.”

De graszoden besteld op zondag en in de planning aangegeven op vrijdag te leveren. Dit is ook volgens die planning verlopen en ook is het gras en de teelaarde van goede kwaliteit.

Björn - Guttecoven - 2020-06-17
Klantervaring van Chris uit Stein (LB)

“Een prachtig gazon in zeer korte tijd”

Op woensdag besteld met de bedoeling in de volgende dagen te gaan leggen. De levering was zo vlot dat ik vrijdags mijn tapijtje groen had liggen. Ik had voldoende besteld in de wetenschap dat er wel een paar rollen zouden sneuvelen. Dit klopte. Er waren in mijn bestelling zeker 4 onbruikbare rollen gras. Vielen zo uit elkaar en waren nergens in te passen. ook niet voor mijn bedachte reparatie van andere stukken in mijn gras. Toch ben ik zeer tevreden over mijn mooi groen gras. Kwaliteit erg goed. Regenwormen gratis. Chapeau voor graszoden.nl zou het zo weer doen.

Chris - Stein (LB) - 2020-02-22

Graszoden bezorgen Stevensweert

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

  • Bezorging in Stevensweert en omstreken, met track en trace.
  • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
  • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
  • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
  • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
  • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
  • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
  • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor Stevensweert

Veelgestelde vragen in Stevensweert

Hoe snel kunnen graszoden in Stevensweert geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar Stevensweert?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.