Graszoden kopen in stevensbeek

Het dorp Stevensbeek staat bekend als een een ontginnings- en kerkdorp. Gevestigd in Noord-Brabant en onderdeel van de gemeente Sint Anthonis. Als u besluit om hier een woning te kopen, dan zult u amper meer dan 700 dorpsgenoten hebben.

Gaat uw voorkeur uit naar een nieuwbouwhuis, maar wilt u toch in de nabije omgeving van Stevensbeek wonen? Op nog geen zeven kilometer afstand van Stevensbeek kunt u een nieuw te bouwen huis kopen in Boxmeer.

Graszoden kopen in Boxmeer

Wonen betekent genieten. Het kiezen van de juiste woonplaats kan een groot verschil maken, als het gaat om ontspannen en woongenot. Als u uw huis en graszoden in Boxmeer gaat kopen, dan zult u in de nabije toekomst kunnen wonen in een natuurlijke setting.

Nabij de Maas en met ruim uitzicht zal uw woning hier worden gebouwd. Om aan de wensen van zoveel mogelijk woningkopers tegemoet te komen, is voor vrijwel elke geïnteresseerde een geschikt huis te koop. De kavels die hier worden verkocht, zijn allen ruim bemeten. Hierdoor lenen ze zich uitstekend voor het plaatsen van graszoden.

Tuin voorzien van graszoden

De tuin kunt u al voor de oplevering van uw woning inrichten. Door graszoden te kopen en deze zelf te leggen, creëert u veel voordelen voor uzelf.

Niet alleen geven de graszoden de ruimte om uw woning een prachtige uitstraling, maar u voorkomt op deze manier ook dat de werklieden uw woning bevuilen, doordat ze per ongeluk bouwgrond mee naar binnen lopen. Extra pluspunt van het kopen van graszoden tijdens de bouw, is de spreiding van de werkzaamheden. Een verhuizing vergt veel tijd en energie. Als u bepaalde onderdelen al op voorhand kunt realiseren, geeft u dat meer lucht tijdens de verhuizing.

Duurzaam wonen nabij Stevensbeek

Als u van tevoren goed in kaart brengt welke duurzame maatregelen u wilt treffen in uw huis, kunt u uw huis al vormgeven op een milieuvriendelijke manier. Zo is uw huis de eerste jaren niet alleen onderhoudsvrij, maar voorkomt u ook dat u in de toekomst moet verbouwen om bepaalde veranderingen door te kunnen voeren. Schaft u vloerverwarming aan en legt u zonnepanelen op uw dak, dan heeft u hiermee al twee belangrijke investeringen gedaan. U kunt uw huis verder voorzien van een warmtepomp en ledverlichting. De verlichting via ledlampen kan ook goed bij uw graszoden worden toegepast.

Hiermee staat uw tuin altijd in de schijnwerpers en kunt u er volop van genieten. In huis kunt u in de keuken meteen al kiezen voor een elektrische kookplaat. Met deze keuzes komt u niet alleen in een duurzame woonomgeving te wonen, maar draagt u op een belangrijke manier bij aan het behoud van deze omgeving.

Bezienswaardigheden

In Stevensbeek kunt u een bezoek brengen aan het klooster en een monument bekijken. Wilt u wat meer opties om uw vrije tijd in te vullen, dan biedt Boxmeer u meer mogelijkheden.

In de plaats Boxmeer kunt u onder meer genieten van een uitje naar:

 • de Sint- Petrusbasiliek
 • het Kasteel Boxmeer
 • het Karmelietenklooster
 • de rijksmonumenten
 • de Maasheggen

Noord-Brabant is natuurlijk de carnavalsprovincie bij uitstek. Voor een actief uitje kunt u natuurlijk aan dit jaarlijkse festijn deelnemen. Zowel vanuit Stevensbeek als vanuit Boxmeer kunt u dit meerdaagse feestgebeuren meemaken.

Klantervaringen in stevensbeek

Klantervaring van Wim van dijk uit Katwijk aan Zee

“Top kwaliteit ”

Volgens afspraak, top kwaliteit en netjes geleverd. Ondanks alle vooroordelen van het online kopen moet ik zeggen dat deze aankoop het aanbeveling waard is. Webshop is zeer gebruiksvriendelijk.

Wim van dijk - Katwijk aan Zee - 2020-06-18
Klantervaring van Patrick kweens uit Deurne

“Topgraszoden en goede service”

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes geleverd

Patrick kweens - Deurne - 2020-02-12

Graszoden bezorgen stevensbeek

Bij Graszodenkopen.nl kunt u eenvoudig online uitstekende kwaliteit graszoden kopen.

Rechtstreeks bestellen via onze website is voordeliger dan het kopen van graszoden bij een tuincentrum. Wanneer u graszoden besteld via Graszodenkopen.nl worden uw graszoden op bestelling vers voor u geoogst en zullen binnen 24 uur bij u voor de deur geleverd worden.   

 • Bezorging in stevensbeek en omstreken, met track en trace.
 • Voor 13.00 uur besteld, volgende leverdag geleverd.
 • Gratis ons “graszoden magazine” met tips om uw gazon mooi te houden.
 • Een jaar geworteld, de graszoden zijn minimaal 12 maanden oud.
 • Niet thuis, geen probleem uw graszoden worden gewoon geleverd.
 • Verse graszoden, de graszoden worden op bestelling voor u geoogst.
 • Goede klantenservice, wij staan voor u klaar met een gemiddelde beoordeling van 9+
 • Achteraf betalen, tot 14 dagen na ontvangst.

De juiste graszoden kiezen voor stevensbeek

Veelgestelde vragen in stevensbeek

Hoe snel kunnen graszoden in stevensbeek geleverd worden?

De vaste bezorgdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. 

De graszoden worden tussen 7.30 en 18.00 uur bij u thuis geleverd. Het kan echter voorkomen dat de levering uitloopt omdat het erg druk is op de weg. U kunt er op vertrouwen dat u de zoden op de gewenste dag krijgt uitgeleverd.

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw bezorgdatum en bezorgtijdstip kiezen.

Wat zijn de transportkosten naar stevensbeek?

De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal pallets en de regio waar ze bezorgd moeten worden. De transportkosten beginnen bij 55,00 euro. Het exacte bedrag kunt u via het bestel formulier aan de rechterkant berekenen.

Wanneer kan je graszoden leggen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen graszoden het hele jaar door gelegd worden. Alleen wanneer er vorst in de grond zit of wanneer er sneeuw ligt kunnen de graszoden niet geoogst worden. Daarnaast is het voor u op dat moment niet mogelijk de ondergrond te bewerken.

Wel is het zo dat veel telers in het najaar of de winterperiode te weinig afzet hebben. Daarom kiezen ze er veelal voor vanaf oktober/november tot maart te sluiten. Wij gaan echter het hele jaar door.

Graszoden leggen voorafgaand aan kou

Als u graszoden in de winterperiode gaat leggen en het gelijk na aanleg hard gaat vriezen met 10 graden vorst. Dan gaat het gras in een rusttoestand. Zodra de temperaturen boven de 5 graden komt groeit het gras weer probleemloos verder.

Wat is de beste tijd van het jaar om een grasmat aan te leggen?

Graszoden kunnen dus, zolang het maar niet vriest, het hele jaar door gelegd worden. De beste tijd van het jaar om een grasmat te leggen is over het algemeen in het voor- of najaar. In die tijd van het jaar is de temperatuur veelal boven de tien graden celsius. Probeer wel een dag zonder neerslag uit te zoeken.

Kun je in oktober nog graszoden leggen?

Het najaar is een zeer geschikte periode voor het leggen van graszoden. Oktober leent zich dan ook goed voor de aanleg van het gazon. Zowel het leggen van zoden als het zaaien van gras kan in deze periode. Uitzondering is uiteraard als het in oktober al vriest.

Hoe moet ik de grond voorbereiden?

Het beste is om de eerste 10 centimeter van de ondergrond om te spitten en vervolgens met een hark het oppervlak zo vlak mogelijk maken. Daarna kunt u met een roller de grond weer verstevigen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw voeten de grond aanstappen. Eventueel kunt u het proces van harken en aantrappen herhalen tot de ondergrond volkomen egaal is. Nu kunt u de startersmest uitstrooien.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het egaliseren van de ondergrond.